Meblolux

Zabudowy, meble na wymiar

Gdańsk, Czerwony Dwór

Krystyna - ocena (1) Firma wykonała zabudowę mebli do kuchni. Jestem bardzo zadowolona, termin... Krystyna Anna R - opinia (1) Rewelacyjna i profesjonalna firma Anna R Weronika - opinia (1) Kupiłam wersalkę i fotel na giełdzie w Pruszczu. Pojechaliśmy po kurtkę a... Weronika
Cezary/Stogi - opinia (1) Projekt kuchni mojego pomysłu- wszystko wykonane zgodnie z zamówieniem,... Cezary/Stogi Polecam (1) Zamówiłam meblekuchenne.Cena konkurencyja,szybki termin,profesjonalny... Iwona Przemek Kmiecin (1) Kupiłem kanapę na giełdzie w Pruszczu. Wszystko zgodnie z zamówieniem.... Przemek Kmiecin Porażka (1) Bardzo słaby kontakt, chcąc zamówić szafę na wymiar próbowałam się umówić z... Kasia Meble kuchenne (1) Wzięliśmy numer z giełdy. Kuchnia robiona na wymiar. Wszystko fajnie... Łukasz garderoba (2) Na początku czerwca zleciłem zrobienie garderoby i szafki na buty. Czas na... Marcin krzesła zamówiłem:( (1) Termin dostawy 22 02.2018-do dziś nie dotarły:(Po rozmowie tel. z Panią... amal2007 dotyczy solidnosci i terminow realizacji (1) Meble na wymiar to tylko teoria i tak firma robi po swojemu,o terminach nie... DANUTA WICKA Polecam! (1) Bardzo dobrze wykonana robota, z czystym sercem mogę polecić. Cena również... Adrian Nie kupuj na Targowisku Przymorze (30) Zamówioną szafkę pod zabudowę zmywarki dostarczono w terminie... Zbyszek Super (1) Bardzo dziekuje!kuchnia petarda Motyl Polecam na 100% (1) Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko nawet tydzień przed umówiona... Małgorzata z Brzeźna POLECAM (1) Meble dostarczone w terminie, wykonane solidnie i estetycznie, panowie bardzo... Helena Sebastian Rotmanka (1) Zamówiłem w grudniu meble pokojowe na giełdzie w Pruszczu... Sebastian Rotmanka Meblolux (1) Ta firma to koszmar, radzę unikać z nimi jakichkolwiek kontaktów,przywieźli... Aneta MebloLux (1) Firma która robi ludzi w.... Zrobiłam w pazdzierniku zamówienie na meble... RYBKA Meble pokojowe (1) Zanim przeczytałam opinie o tej firmie,zamówiłam meble systemowe na giełdzie... Emilia