garnitur

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy znacie jakiegos dobrego krawca, ktory uszylby garnitur?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: garnitur

Nie...ale ostatnio wypatrzyłam nowo otwarty salon gdzie mozna wypożyczy
fraki, smokingi, surduty. Jaka ktos byłby zainteresowany to wysle namiary.

elle, proszę o info na prive'a.

ja też poprosze o te namiary :)

to ja tez poprosze o informacje na elajza@wp.pl

a swoja droga uwazam, ze takie informacje powinny byc dostepne forumowiczom tutaj, a nie na mailach. po to jest forum, zeby sie dzielic informacjami, a nie tylko wymieniac mailami... A ze to reklama - jesli firma dobra to dziewczyny ja pochwala, a jesli zla - to przynajmniej zadna wiecej sie nie "sparzy". a tak - tworza sie watki z dziesiatkami odpowiedzi typu "to ja poprosze o namiary na maila".

elajza napisał(a):

>
> a swoja droga uwazam, ze takie informacje powinny byc dostepne
> forumowiczom tutaj
>
To jest juz reklama . Tak pozatym gdyby pozwolic na to , to pojawia sie wiecej watkow reklamujacych uslugi i towary zwiazane ze slubami ,a forum ma sluzyc dyskusji . Przyzwolenie na reklamowanie powoduje ze niektorzy nieprzebieraja w slowach i srodkach aby przedstawic siebie w korzystnym swietle ,a pograzyc konkurencje .
pozdrawiam

to wykasujmy tez watki dot. salonow sukien slubnych i fryzjerow. to tez reklama, prawda? Pozdrawiam.

Wszystkim zainteresowanym wysłałam odpowiedź. Czekam na wrażenie jak ktos odwiedzi ten salon. Bo niestety my nie skorzystamy bo u nas bedzie tradycyjny garnitur, choc ubolewam nad tym :( Ale niestety nie kazdemu pasuje frak, surdut czy smoking)