Gdzie mpożna kupic garnitur na wesele dla Pana Młodego? Czy możecie polecić jakies salony z garniturami, gdzie odpowiedznio dobiorą krój i styl garnituru do mężczyzny?
00
Re: garnitur
~BiM
(20 lat temu)
Ładne Granitury są w Sunset Suits w Gdyni na świętojańskiej. My kupilismy własnie tam mojemu ukochanemu śliczny surdut.
00
~Jeziorko
(20 lat temu)
a my musimy kupic garnitur w kolorze mocnej kawy.... :( i nigdzie nie mozemy znalezc czegos takiego... moze ktos z Was widzial?
00
meg1
(20 lat temu)
w Pawo sa takie odcienie...
ale pytaj Witch gdzie sa w Trójmieście takie surduty...
mój Tomasz przymierzał włśnie w takim odcieniu
00
~Jeziorko
(20 lat temu)
bylismy juz w Pawo (tak mi sie zdaje, ze tam, w Maddisonie), faktycznie byl odcien brazu ale z kremowymi prazkami - niestety wygladalo to na "Moim" jak pizama ;( wiec odpada...
00
~Weronika94
(20 lat temu)
A ile trzeba liczyc kaski na taki garnitur 800 - 1000 zł?
00
sabra
(20 lat temu)
cześc dziewczyny , musze sie pochwalic że wczoraj zakupiliśmy garnitur, kamizelke ,musznik,koszulę i buty :):):)!!!!!Nareszcie:):):) zakupu dokonaliśmy po licznych przymiarkach w wielu sklepach....w madisonie w sklepie firmy PUERE....cena jest ,super,mEZULEK wyglda bosko ;):)No to tyle
00
Klodinka
(20 lat temu)
wszystko zależy:))
można kupić garnitur i za 400zł, a potem ceny idą w górę i w górę;)
tak za 1000zł można kupić bardzo fajne z najnowszych kolekcji np w Sunset Suits.. każdy znajdzie model dla siebie, tak żeby leżało jak ulał:)
00
~Jeziorko
(20 lat temu)
oj sorki, to jednak nie bylismy w Pawo ale w PUERE :) trzeba wiec go sprawdzic :)
dzieki!
00
elajza
(20 lat temu)
PAWO jest w Gdyni na Armii Krajowej, naprzeciwko jest jeszcze CK :o)
ale w tych salonach 1000 zl to moze byc malo...
00
~atama
(20 lat temu)
w Carrefourze jest sklep Bytomia - podobno babka super doradza, mierzy i w ciagu 2 tygodni jest garnitur szyty NA MIARE!
jeszcze tam nie bylismy, ale zamierzamy skorzystac.
no a ceny: od 600 do 1200 PLN.
material tez mozna wybrac - moze jest ta ciemna kawa :)
00
anjja
(20 lat temu)
to fajnie macie - my nie mozemy znaleźć garnituru na mojego lubego :(((
00
~Jeziorko
(20 lat temu)
wcale nie jest fajnie... tez nie mozemy kupic - nie ma dobrego koloru... :(
00
~monika1
(20 lat temu)
SHEFLER w Gdańsku koło Auchan, naprawdę polecam, super obsługa, pani wszystko doradziła i ubrała narzyczonego od stóp do głowy, spinki, musznik, naprawdę pełen profesjonalizm, polecam gorąco.
00
elle
(20 lat temu)
Gdzie jest szefler koło Auchan???
00
~monika1
(20 lat temu)
A sama nie wiem może mi się coś pomyliło, podaję dokłacny adres
C.H. ALFA
ul. Kołobrzeska 41 C
00
~żaba
(20 lat temu)
A ja z Lubym poszukujemy smokingu. Nie wiecie może gdzie może być jakiś większy wybór?
00
~marzena231
(20 lat temu)
Też u Szeflera znajdziesz wszysto. Alafa Centrum Przymoże. Przystepne ceny, naprawdę polecam !
00
~agga
(20 lat temu)
Smoking można wypozyczyć- chyba 450 zł,a więc cena lichego garnituru, a dopasowany na miarę !W końcu 3/4 męzczyzn i tak smokingu późnioej nie załozy. Wypozyczalnia jest na Kartuskiej, przystanek przed pętlą 12 i 10.
00
adriana
(20 lat temu)
moj luby kupił w PAWO w Gdynia na Armi Krajowej zakupy trwały zaledwie 20 minut i był ubrany. Wyglada bardzo przystojnie:):):) pasuje do jego figury.warto tam pujśc - wydalismy 1700 zł tzn garnitur(spodnie, kamizelka,marynarka) do tego jedwabną kamizelke z krawatem ktora kosztyje z 450zł razem wyszło 1700 ale do tego mugł sobie wziaść koszule białą za 200 zł gratis i garniturek gratis( spodnie i marynarka)-oczywiscie garnitur nie jest z bawełny.warto sie tam przejśc, my to kupowalismy z miesiac temu i wtedy mieli takie promocje.
pozdrawiam