garnitury w Fashion House-jaki wybór, jakie ceny?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Pytanie do Pań/Par, które mają już za sobą poszukiwania garnituru dla Pana Młodego. Czy warto wybrać się do Fashion House, czy prawdziwa jest opinia że mają konkurencyjne ceny? w jakich przedziałach? do 1000? 1000-1500? więcej? Wiem, że sklepów jest sporo, ale czy faktycznie jest w czym wybierać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: garnitury w Fashion House-jaki wybór, jakie ceny?

my tam kupowalismy tydzien temu i byly spore promocje ale byly chyba tylko do 31 stycznia o ile dobrze pamietam. A ceny były rozne :)

przeważają ceny do 1000zł jeszcze zależy który sklep, ale wybór naprawdę duży. Chyba że ktos jest np bardzo wysoki i bardzo szczupły zarazem

Może bardziej konkretnie-szukam wąskiego garnituru, taliowanego, tzw modern cut. Czy w FH jest wybór jeśli chodzi również o takie kroje czy tylko klasyka?

tak, są w stylu modern cut. uwazam, ze warto odwiedzić FH.

w FH garnitur można już dostać od ok.390zł :)my akurat kupilismy za troche wiecej bo tamte nie lezały.jest prześlicznyyy :)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?