gdzie jest Hurtownia/Sklep ślubny w Gdańsku z akcesoriami ślubnymi ??

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Forumowiczki:

nie wiem czy wątek już był, ale interesuje mnie gdzie mieści się jakiś Sklep Slubny lub Hurtownia z artykulami slubnymi gdzie zakupię:

# tablice rejestracyjne
# nalepki/zawieszki na alkohol
# pudelka na ciasta
# zawiadomienia ślubne
# dekoracje
i wiele innych jakże przydatnych rzeczy :)

Licze na Wasza pomoc- pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie jest Hurtownia/Sklep ślubny w Gdańsku z akcesoriami ślubnymi ??

jest taki sklep we Wrzeszczu, niedaleko Galerii Bałtyckiej, blisko salonu sukien ślubnych Beauty. Ja takie rzeczy kupowałam na allegro. Wyszło taniej :)

Dokładnie tak jak józia pisze są 2 dosyć małe sklepy (ale asortymentu wymienionego przez koleżankę trochę mają). Są obok siebie we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej vis a vis Galerii Bałtyckiej tj. między Beauty a Elją. Jeden z nich to Prezencik (tam nam się bardziej podobało), a drugi to Cudowny Ślub. My robimy zakupy ślubne na allegro ze wspomnianego wyżej powodu - jest trochę taniej :)

acha, allegro też przejrzalam i maja piekne zaproszenia w super niskich cenach :)

ale mialam tez ochote przejsc sie gdzies bardziej namacalnie:)

dzieki dziewczyny...

a hurtowni nigdzie nie ma? gdzies do tych sklepikow musza sie zaopatrywac

o hurtowniach nic nie słyszałam....no ewentualnie, jeśli masz blisko to może warto przejechac się na renk - giełdę kwiatową w Gdańsku Osowie.Nie znajdziesz zapewne tam tablic itd ale warto zajrzec po te dekoracje np. sztuczne kwiaty, wazony itd.

acha-dziekuje:)

no to nawyzej kupie w tym sklepikach a jak nie to na allegro- dziekuje Wam Dziewczyny za pomoc :)

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...