gdzie kupić Demetrios?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś wie w jakim salonie (poza LF) dostanę suknie Demetrios? Chciałabym pomierzyć a na Grunwaldzkiej mają może 3 modele w malutkich rozmiarach. Porażka!
Gdzie tego szukać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupić Demetrios?

hmmmm........jestem zdziwiona twoją opinią o salonie lf......ja tam wypożyczałam sukienkę i z tego co pamiętam z tej podstawowej kolekcji mają wszystkie modele, oczywiście po 1 egzemplarzu, ale jak kogoś interesuje inny rozmiar, kolor a nawet model to panie są chyba w stanie sprowadzić.......a jaki model cie interesuje??? ja miałam 2698...piękna :))))).....pozdrawiam!!!!

No niestety nie masz racji , LF to wielka porażka , byłam tam w zeszłym tygodniu i dno totalne , nie ma w czym wybierac , kilka modeli , po prostu strata czasu.

Teraz w salonie LF wisi może 5 sukienek. Ostatnio była wyprzedaż i niestety nic nie ma. Panie owszem mogą sprowadzić konkretny model do przymiarki ale pod warunkiem, że będzie w innym salonie. Problem polega na tym, że poschodzily suknie nawet z manekinów więc totalna porażka. W grudniu wchodzi nowa kolekcja dopiero.
Szkoda bo myślałam, że każdy salon ma modele TYLKO do mierzenia, które są wyprzedawane po wejściu nowej kolekcji. W rezultacie pozostaje mi oglądanie sukien na papierze ale nie o to przecież chodzi.

Ja mam do sprzedanie Demetriosa 2701, rozmiar 38 (może być wiekszy).KOlor złoty(troszkę ciemniejszy odcień ecru, dokładnie jak z katalogu)..Jest PRZECUDNA
Tez kupowałam w LF.. :))