gdzie kupić auto?

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy, bo bite, kręcone , spawane.
Jak tak dalej pójdzie to auta nie kupię . Szukam niedużego samochodu, od 8-10 lat. Zdaje sobie sprawę, ze nie będzie w idealnym stanie, ale nie chciałbym szrota. Gdzie mam szukac? Jaki komis polecacie a jaki omijać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupić auto?

Jest taki pan co pomaga szukać auta i sprawdza auto przed zakupem sama korzystałam i jestem zadowolona 503693131
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

po salonach poszukać, ludzie oddają auta w rozliczeniu często kupując te samą markę a samochód rozliczają się zostawiając auto kupowane u dealera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupić auto?

hej, polecam wybrać się do salonu KK Wojtanowicz w Gdyni. Oferują auta nowe i używane. Super obsługa, a samochody są sprawdzone pod każdym względem.

Też długo się zastanawiałem gdzie kupić, bo komisom i przypadkowym handlarzom ciężko ufać. Warto zajrzeć do K&K Wojtanowicz mają co prawda nowe auta, ale również używane, zawsze sprawdzone i przygotowane do sprzedaży. Sam kupowałem tam auto i mogę spokojnie polecić, bo wszystko było jasno pokazane, bez kręcenia i niespodzianek.

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie