gdzie kupić dom pod gdańskiem?

witajcie!
przeprowadzam sie z poludnia Polski do waszego pieknego Trojmiasta czytuje sobie ten portal i z tego co widze w centrum horrandalne ceny a tzw gorny taras to wszechogarniajace korki i tez wcale nie jest tanio.
Mysle o kupnie malego domu, niekoniecznie z duza dzialka...
prosze poraźcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupić dom pod gdańskiem?

Hej
tak jak w temacie zalezy jaki masz charakter pracy, jesli bedziesz pracowal w centrum to kupowanie domu poza gdanskiem, moze byc problematyczne jesli chodzi o dojazd...
z drugiej strony kupujac nawet duze mieszkanie w rejonie obwodnicy - gdzie jest taniej to plus ale i tak z dojazdem do centrum srednio....

poszukaj moze indywidulanych ogloszen albo jakis malych ladnych osiedli domków, bo dojazd do obwodnicy zajmie ci 10-15 minut a kupujac wlasnie w tej odleglosci za gdanskiem mozesz duzo oszczedzic i okaze sie ze cie stac na dom! dom to w doncu dom!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej! Uważam, że warto rozejrzeć się po osiedlach budowanych w dzielnicach Gdańska nieco oddalonych od centrum, a jednocześnie dobrze z nimi skomunikowanymi. Na pewno będziesz mieć wtedy spokojną okolicę, z dala od zgiełku miasta, a ceny też będą niższe. Ostatnio widziałam, że na Matarni buduje się nowe osiedle domów szeregowych, myślę, że warto je sprawdzić! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Ozdoby do pokoju (5 odpowiedzi)

Każdy chce aby pokoje w jego domu były zadbane, a on sam jak i jego goście czuli się w nich...

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Opinie o Borkowie Łostowickim... (19 odpowiedzi)

Witam, Planuję zakup działki w Borkowie w celach budowlanych ale chciałem usłyszeć opinie...