Możecie jakiś polecić w przystępnej cenie i gdzie kupić? Ostatnio jak się budzę to z bólami kręgosłupa, obecny materac jest już trochę wysłużony i stanowczo za miękki bo lubię twarde. Możecie coś polecić?
00
Re: gdzie kupić materac sypialniany?
etka
(13 lat temu)
Podbijam, bo też poszukijemy dobrego materaca do sypialni...
00
ajeczka
(13 lat temu)
ja kiedyś bardzo tanio kupiłam materac w Makro, służy nam do dziś i jest bardzo wygodny, gruby i sprężysty.
ja kupowałam materace w Selene. najpierw sie na nich wyleżałam i dobrałam odpowiednia twardość. Śpię na nich od roku (mąż tez) i jesteśmy bardzo zadowoleni.
00
~ehhhh
(13 lat temu)
Agusia a jak z twardością tego materaca?
00
Agusia:)
(13 lat temu)
Hmmm ciężko określić bo to nasz pierwszy materac. Mój mąż waży 113kg doskonale się na nim wysypia :)
00
~Asia
(12 lat temu)
ja polecam świetny sklep internetowy materacematador Pl. Mam z tego sklepu 2 materace , na jednym śpię ja z mężem na drugim moja córeczka i nikt z nas nie narzeka. materace są naprawdę wygodne i wręcz nie chce się z nich wstawać.
00
~asieczek
(12 lat temu)
Ja mam swój z Selene, ale był strasznie drogi. Córce kupiliśmy w Ikei bo mój brat polecił i rzeczywiście jest super. Poza tym prócz materaca bardzo ważny jest też stelaż.
01
~mamuśka
(12 lat temu)
a ja polecam Master Medicott z Hildinga mozna je kupić w Black Red White.Za materac 160x200 płaciłam około 1300 złotych...jest rewalcyjny;)Dosyć twardy z z kieszeniowymi spręzynami....REWELACJA...odkąd mam ten materac to nie moge rano wyjść z wyra;)))Mąż zresztą też;)My jesteśmy naprwde bardzo zadowoleni;)mają w BRW wystawki materacy można sie położyć i zobaczyć...ja oglądałam na Osowej.
00
aniol184
(12 lat temu)
my też mamy kupiony z BRW i jesteśmy bardzo zadowoleni
11
~Irena
(12 lat temu)
Osobiście polecam materace matador. Są naprawdę rewelacyjne. Mam jeden na działce a jeden w mieszkaniu i wysypiam się na nich wyśmienicie. Co do rodzaju to jest to indywidualna sprawa, wybór w tym sklepie jest ogromny. Ceny są niskie w porównaniu do jakości jaką matador oferuje.
00
~Elwira
(12 lat temu)
Dla mnie matador też jest super i ma niskie ceny w porównaniu do materacy ze sklepów klasycznych. Mam dwa materace z tego sklepu i nie ma co narzekać, super się na nich wysypiam , a jakość I klasa
00
~Danuta
(12 lat temu)
W materace matador PL. mają naprawdę ogromny wybór i normalne ceny a nie z kosmosu..mi już służą kilka lat i jestem z nich bardzo zadowolona, także zgadzam się z Elwirą, że są warte polecenia
01
~mama
(12 lat temu)
studioB w Gdyni. idealny na bole kregosłupa. pianka dopasowuje sie do ciała:) http://www.studiob.com.pl
00
~Pietiua
(12 lat temu)
JBC w Gdyni mają sklep stacjonarny, ale nie byłem tam bo mi się nie chciało jechać, dostawa była gratis
dżoana - znowu zaczniesz spamować jak kilka dni temu? Ile tym razem wątków materacowych podrzucisz i pod iloma nikami? I wszędzie "comfortbleee". Admin znowu będzie miał co robić.
00
kamcia01
(12 lat temu)
A ja też polecam Comfortbe z Chyloni. My akurat mamy materac Memory kieszeniowy termoelastyczny i jest naprawdę super. Moi rodzice też go mają i są bardzo zadowoleni. Moi rodzice kupili jako pierwsi i wypróbowali a zaraz po nich my :)
Ja zamówiłam w tym sklepie: http://www.klinikasnu.pl/ Sama nie wiedziałam jaki sobie zamówić więc po prostu zadzwoniłam do obsługi sklepu i tam mi wszystko ładnie wyjaśnili :)
Nawet dali mały rabacik.
A materac jest marki Hilding - dla zainteresowanych - jestem zadowolona więc możecie sobie podpatrzyć materace tej marki.
00
Muminka
(11 lat temu)
wy yusk masz wybór
00
Mia00
(11 lat temu)
Jak dobry na kręgosłup to najlepiej Venus Multi Pocket X5 z firmy Koło - ja kupiłam go na http://bejto-materace.pl/ - bardzo dobrze się na nim śpi, ogromna różnica w porównaniu do jakichś materacy noname. A sam sklep też spoko, szybka dostawa i prosto z fabryki a poza tym jak masz jakieś specyficzne problemy z kręgosłupem to możesz do nich napisać i pomogą Ci wybrać najlepszy dla Ciebie.
00
Gosiaczek79
(11 lat temu)
ja za namową forumek też kupiłam w Comfortbe z Chyloni i jest super,
jak kupowałam była promocja, nie wiem czy teraz
jesteśmy bardzo zadowoleni
00
~Ja78
(11 lat temu)
My od kilku lat mamy materac sultan z ikei - twardy. Dla nas rewelacja!Tani nie był, ale ostatnio widziałam taki za 4tys, więc w porównaniu z tym to za darmo prawie ;) Za te 4tys to musi być rozkosz sen na takim materacu, skoro na takim "tanim" tak się nam dobrze śpi ;)
10
amadea99
(11 lat temu)
ja tez polecam materac z ikei:)
00
~Kania
(10 lat temu)
Eeee z Ikei są słabe materace. To znaczy cenowo ok. Wygodą również jak najbardziej. Ale jakość i długość użytkowania, pozostawia wiele do życzenia;) osobiście skorzystałam z fajnego materacu http://amadu.com.pl/materace/31-materac-sultan-termopur-materasso.html , dzięki któremu mam super obicie i świetnej jakości materac dopasowujący się:)
10
AsiaczeK_S_88
(10 lat temu)
Tez mam mateac z ikei, 25 lat gwarancji, wiec powinien sluzyc dlugo :-)
00
~Alicja
(10 lat temu)
ja ostatnio szukałam materaca i wybór padł na
materace japońskie, zakupiliśmy w sklepie http://www.slodkichsnow.com i
jesteśmy zadowoleni, mamy materac sprężysty - bardzo dobrze się śpi, co 4 tygodnie trzeba materac odwracać aby nie odkształcił się w jednym
miejscu, od kiedy na nim śpię nie wstaję "połamana" z bólem pleców, w
nocy się nie wiercę szukając odpowiedniej pozycji do spania. POLECAM!!