gdzie kupic sukienke na ślub cywilny?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Pytanie jak wyzej... biore slub cywilny w grudniu a nie wiem gdzie najlepiej ja kupic.Mysle wlasnie o sukience a nie zakiecie,zreszta zobacze w czym bezie mi lepiej... Czy w salonach z sukniami slubnymi moge taka dostac?Gdzie polecacie??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupic sukienke na ślub cywilny?

a jaka cię interesuje, mam do sprzedania sukienkę w kolorze ecru, na ramiączkach, wyszywaną koralikami, plecy gołe ale nie całkiem, długa do ziemi wygląda imponująco, miałam ja ubrana po 24.00 na weselu , jest śliczna nie chcę jej sprzedawac ale myślę sobie po co ją trzymac, suknia dolega do ciała ale nie jest obcisła więc śmiało wejdzie w nią osoba o numerze 38, jak i 40, trzeba by przymierzyc

mam niestety wiekszy rozmiar:-(((( i tu bedsie kolejny problem-mam 44:-(

a jesli chcesz cos originalnego i za przystepna cene, to moze pomysl o uszyciu? Ja szylam swoja na poprawiny, wyszla rewelacyjna, lezy jak ulal, zachwycila wszystkich gosci, a zaplacilam cos okolo 450-470 zl (z materialem). W razie zainteresowania moge podac Ci namiary na moja krawcowa.

a mozesz napisac cos wiecej o sukience? albo moze wyslac zdjecia? tez potrzebuje; na grudzien:-)

Przejdx się na gildie jest ich tam duzo albo pojedź do hurtowni na Zreczypospolitej -yez maja duzy wybór

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...