gdzie kupujecie rajstopy dla dzieci?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Bo ja ostatnio kupilam w tesco to dziury po 2 godzinach zaczely sie robic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie kupujecie rajstopy dla dzieci?

Ja często mam z cubusa albo kappahl, są drogie moim zdaniem,ale jakość jak dla mnie ok

ja kupuję w pepco, jestem zadowolona a cenowo są niezłe :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://allegro.pl/rajstopki-104-110-2-pary-i2791064611.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja kupuje z H&M, Mothercare - w miare wytrzymale, guma nie rozciaga sie az tak bardzo, ale dosyc drogie, z Lidla (Lupilu) takie grube na zime, ale gumka szybko sie rozciaga, robia sie dziurki i mechaca sie potwornie, mam kilka par z Gatty, ale tez guma rozciagnieta. 4 lata temu kupilam jedna pare z Coccodrillo lub Bartka (nie pamietam, bo sklepy sa kolo siebie, a rajstopki nie byly w opakowaniu) i te sa idealne-nosi je juz 2 moje dziecko i kompletnie nic sie z nimi nie stalo-wygladaja jak nowe ;)

z Cubusa tez mam 1 pare, ale guma rozciagnela sie chyba najbardziej ze wszystkich i dodatkowo zrobila sie dziura na pupie ;)

z H i M sa bardzo fajne, ale strasznie sie mechacą i kulkują

najbardziej zadowolona jestem z rajstop z Nexta a jeśli chodzi o grube rajstopy froterkowe to z Tchibo polecam

wola,
zara

dodatkowo zaopatrzylam sie z golarke do tych kulek na rajstopach :) bo mnie te kulki wkurzają i są flejowate

kappahl albo cubus, jednokolorowe z h&m lum m&S, nie polecam tych z reserved kupilam kilka par bo byly za 10 zl ale bardzo szybko sie zmechacily ;/ z lidla te grube tez zawsze mialam ale w tym roku kupilam 2 brazowe pary i juz po 1 praniu sie prawie rozpadly ;/

polecam też polskie Tuptusie, można kupić na allegro. Moja córka nosiła chyba z 6 par, nic się z nimi nie stało, teraz dostała je siostrzenica w spadku i naprawdę są w dobrej formie. Polecam też jak poprzedniczka coccodrillo, reserved słabiutkie.

Wola,na rynku 16 zł para ( kolorowe)ale jak narazie niezniszczalne,a pepco są tez z Woli po 12 zł

wola i gatta - są niezniszczalne
h&m też, ale ceny są zaporowe - tym bardziej że mam chłopców, więc rajstopy tylko pod spodnie. Dla dziewczynek pewnie bym kupowała do spódniczek takie cuda:)

z reserved wszystkie jakie kupiłam wytrzymały max. miesiąc - porozciągały się i mają dziury, z lidla tak jak uwielbiam wszystko, tak rajstopy i skarpety bywają słabej jakości i juz nie kupuję

ja zapraszam do siebie, mam bardzo ładne dobre gatunkowo rajstopki naszej polskiej firmy Agmi, zarówno kolorowe jak i białe, bawełniane we wzorki, ażurowe dla dziewczynek i frotte puchatki :)

dzieki,jutro odwiedze pepco

ja w textil markecie

mamo alanka czy Twoj synek nie chodzi czasem do malych odkrywcow w gdyni??

Nie.My jestesmy z gdanska

heheh ale zbie okolicznosci
maly alan ma 3 latka i cit a i jesgo mama jest w ciazy heheh

Głównie w Pepco czasem w h&m.

Wola w tygrysku sa po 11zl,12zl a te grube po 16zl a w akpolu niewiele drozsze i sa bardzo dobre.Tuptusie sa raczej srednie,3 pary trafily mi sie takie ze bardzo szybko sie przetarły i rozciagneły na pupie.Z h&m z dwupaka bezowe sa okej a rozowe sie skulkowaly.A z grubych najlepiej spawdzaja sie rajstopy z tchibo-sa naprawde grube i puki co sie nam nie skulkowały.

ja kiedyś z yorkera miałam,córa rok czasu je miała i nie kulkowały się bardzo.........

U nas sprawdzają się Gatta już od kilku lat. Nie kulkują się, nie mechacą, nie kurczą po praniu i co najważniejsze - nie spadają z tyłka. Wczoraj kupowałam 2 pary po 20 zł. Są wytrzymałe, bo zawsze mam na sezon 2 pary i po całym sezonie nadal wyglądają jak nowe. Jeszcze Wójcik mogę również polecić z czystym sumieniem.

A a gdzie kupujesz Gatta rajstopki?

Gatta sklep jest w dużym TESCO na chełmie, ale akurat wczoraj kupiłam na morenie w Carrefourze (jest takie małe stoisko między galeriami) i tam babka sprzedaje kapcie i właśnie rajstopy m.in. Gatta. Naprawdę Gatta jest super.

jedne z lepszych kupiłam w coccodrillo ale niestety nie miały żadnej metki więc nie wiem co to za firma

b.dobre są też WOLA ostatnio w auchan były za 6zł czy 7 zł

Ja kupuje rajstopy Wola i Gatta w hurtowni Interszyk na Narwickiej w Gdańsku. Mają ogromny wybór i dobre ceny.

Najlepsze to Wola, są na hali ale zdarzają się też w Pepco, te pepcowe też sprawdziłam i są całkiem dobre.
Najgorsze jakie mieliśmy były z reserved - szybko się powyciągały i rozlazły- straszny szmelc...

ja kolejny rok kupuje w pepco i uwazam ze sa bardzo dobre i cena tez ok

faktycznie Wola ma też fajne, kupiłam na zielonym rynie na przymorzu za 20 zł., są cieplutkie choć trochę w pupie się rozciągnęły, ale gumka w pasie trzyma się dobrze. Kupiłam te grube frotkowe i są fajne elastyczne, nie zbiegają sie po praniu

Najlepsze rajstopki jakie mieliśmy to firm agmi oraz yorker -kupione na allegro kilka par od jednego sprzedawcy.Powiem tylko tyle,że okazały się tak trwałe,że cześć par wogóle nie używałyśmy, bo te wzięte na "pierwszy ogień" ciągle się nie zużyły. Te nie uzywane, z metkami oddałyśmy jeszcze jako prezenty znajomym.Cenowo na allegro duzo tańsze od sieciówek sklepowych czy gatty albo woli.Nie mechaciły się, dobrze trzymały fason, nic się nie przetarło, nie porozciągało,
No a poza tym są b. ładne.Polecam

Ja kupuję tylko WOLI i zawsze w Kartuzch przy okazji jak jestem u teściów ceny od 14 - 18 zł

W dobrych cenach Gattę i Wolę mają w Tygrysku w Rumi.
Z tym, że Wola też się pięknie mechaci:)

Ja zdecydowanie preferuje rajstopki Wola i Gatta. Nie mechaca sie, nie rozciagaja po praniu. W Carrefourze na tym stoisku jest dosc drogo. Ostatnio te rajstopki kupuje tylko w internetowym sklepie piccolino z Gdańska, zawsze podjezdzam by odebrac i za przesylke nie place dzieki temu. Bardzo uprzejma pani, super miejsce na zakupy dla dzieci. Http://www.piccolino-sklep.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

i na pewno nie ma Pani nic wspólnego z tą firmą :) (ironia)

a propos tematu więcej nie kupię rajstop w Lidlu (mowa o rozmiarówce >92), ponieważ ostatnie 2 pary pękły na pupie przy pierwszym użyciu.

generalnie przerzuciłam się na leginsy, bo rajstopy mnie rujnowały - cuda się z nimi dzieją
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no z rajstopkami masakra, ja w pepco kupiłam kilka razy i po 3 praniach do wyrzucenia
a te są wg was dobre
http://allegro.pl/wola-gatta-pl-rajstopy-rajstopki-116-122-40-i4072757813.html

???

ja polecam hurtownie inter szyk na narwickiej. maja spory wybór między innymi gatta i wola. z obu firm jestem bardzo zadowolona. ostatnio na halli w auchan była wyprzedaż rajstop woli były po 7 zł, były tylko 2 rodzaje do wyboru.

My mamy z woli... ale niektórym strasznie szybko luzuje sie gumka i zjeżdzają, jakość ok ( Teraz male rozmiary sa w cerrfurze na Morenie po 7zł )

mamy jeszcze z c&a ale nie uzywalam, bo maja zaniżona numeracje... corka nosi ubrania 92 a rajtki 80/86 sa za duze...

Grubsze mamy z Tchibo i są super...

moim zdaniem gatta wola niezniszcalne i zawsze oddaje siostrze dla jej synka i dopiero on donosi i do wyzycenie, naprawde warto. Cena wyższa około 20 zł ale pepca i inne sie nie równaja zaraz na pupie rozciągniete i az wstyd.

U nas swego czasu najlepiej spisywaly się rajstopy z H&M. Teraz raczej nosimy kalesony z tej marki i tez spisują się dobrze.

Na narwickiej w Gdańsku jest hurtownia Interszyk, są oni głównym przedstawicielem gat ty i woli. Ceny niższe niż na allegro. Czasami uda się kupić wole za 5 zł, bo np. Nie mają lub mają podarte opakowanie

a w tej hurtowni można pojedyncze sztuki kupować?

Można kupować na sztuki, ja często tam kupuję.

Polecam polskie rajstopy Gatta lub Wola. Spory wybór wzorów mają na karnatka.pl

Inne tematy z forum

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...