gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam. Gdzie jedziecie? Jaki koszt takiego wyjazdu? Ja 40 lat syn 9
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może ktoś wybiera się na początku sierpnia nad morze ?samotna mama z synem 7 lat

Wybieram się z 7 letnim synem nad morze w sierpniu ,może znajdę towarzystwo..? Mam 45 lat woj lodzkie

Hej! Wybierasz się gdzieś w tym roku ? Ja jadę z 7 letnim synem do Ustronia mirskiego

Polecam wyjazd nad morze do Gdańska. Morze, słońce i plaża idealne miejsce na odpoczynek dla matki z dzieckiem. Na stronie http://wakacjenadmorzem.pl/ warto poszukać noclegu, który jest dosyć tani. Można tam też znaleźć atrakcje, które znajdują się w tym miejscu. Pozdrawiam

2018-06-29 11:51:33
Hej.. Bardzo chętnie wybiorę się z tobą nad może jeśli nadal aktualne..
Czy Wasz wjazd nad Bałtyk na początku lipca jest nadal aktualny ? Tata i 10 letni syn.

Hej.. Bardzo chętnie wybiorę się z tobą nad może jeśli nadal aktualne..

A skad jestes

Polecam zapoznać się z ofertą apartamentów Sun&Snow https://www.sunandsnow.pl/ lokalizacje do wyboru do koloru ale wszędzie bardzo wysoki standard, niskie ceny i zawsze miłe wspomnienia z pobytu. Korzystałem już kilka razy z ich oferty i zawsze byłem bardzo zadowolony. Dodatkowo teraz od 1 lipca do 1 sierpnia -30% rabatu. Warto sprawdzić!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć jestem matką 9 letniego syna wybieram się też nad może na początku lipca. Odezwij się proszę jeśli nadal poszukujesz towarzystwa.

Szukam towarzystwa na wczasy zagraniczne mam 12 syna

Jedziemy z córką nad Bałtyk na początku lipca. Córka ma 10 lat. Laisha odezwij się nuta1002@wp.pl Może jeszcze ktoś by się przyłączył razem weselej.

Hej, mam 33 lata,córka 5.Myślimy o dziewczynskim wyjeździe nad Baltyk pod koniec lipca

Hej, mam 33 lata,córka 5.Myślimy o dziewczynskim wyjeździe nad Baltyk pod koniec lipca

a w jakim wieku jest Twój niemowlak? :)

Hej, ja także jestem samotną mamą i mam córcie, która ma niecałe 20 miesięcy. Też myślę o jakichś wakacjach nad Bałtykiem, a wiadomo, że razem raźniej, a i dzieciaki miałyby kompana do zabawy :) myślałaś o jakimś konkretnym miejscu i terminie? aa, i jestem trochę młodsza, mam 25 lat, ale jeśli nie przeszkadza Ci różnica wieku, to się odezwij. Pozdrawiam :)

a ja poszukuje wczasow dla mam z niemowlakami?? Ktoś coś?? :)

A może przyłączyłabyś się do nas?? Moja córka ma 11 lat, wakacje nad morzem od 1 lipca, szczegóły nuta1002@wp.pl

A w tym roku? Samotna mama z 11letnim synem i drugim 18 letnim autystą?

W tym roku jadę sama z córką na wakacje i wybrałam hotel z basenem nad morzem http://www.baginscyspa.com.pl/pl/pokoje/. Uznałam, że jest to dobra opcja, na wszelki wypadek gdyby padało to będziemy mogły pływać w basenie. Córka jest zachwycona i już nie możemy się doczekać, kiedy wyjedziemy. :) Potrzebuję pojechać w ciche i spokojne miejsce, aby odpocząć, a jestem pewna, że ten wyjazd to będzie świetna odskocznia od codziennych obowiązków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...