gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

witam jestem po 40 synka mam 7 lat i tez chetnie poznam towarzyszke wspolnej podrozy oto moj mail michalina3400@wp.pl zapraszam do kontaktu moze cos wymyslimy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Kiani Beach na Krecie były animacje Rainbow i nie wiem czy mają sobie równe. Bardzo profesjonalne, animatorzy wkładali w nie dużo serca, jasne reguły, ale też brak jakichś bezsensownych załatwień, po prostu idziesz z dzieckiem i ono bierze udział w animacjach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie tylko RAINBOW ma animacje dla dzieci. Każdy szanujący się operator ma swoje zespoły animacyjne, w Grecji najlepsze ma Grecos, w Turcji np. Wezyr, na Majorce Grecos, Neckermann, czasami TUI.

15 min w dobrym biurze i dobry konsultant doradzi, dobierze, pokaże prywatne zdjęcie z wizytacji hoteli itd.

Byłam w zeszłym roku, co prawda nie jestem samotną matką, ale mąż nie mógł z nami jechać. W ośrodku było sporo mam z dziećmi, więc dobrze się bawiłyśmy. A byliśmy w Kiani Beach na Krecie.

Wybrać coś z oferty Rainbow z animacjami dla dzieci. Sporo matek z dziećmi tam jeździ, więc też jest weselej i jest się z kim zapoznać. A widziałam w tym roku nawet jednego pana z dzieckiem :)

Wszystko zależy od tego ile córka ma lat. Moja ma 18 lat i mamy świetny kontakt. Wybrałyśmy się do Grecji ostatnio na takie babskie wakacje i to był strzał w dziesiątkę. Córa zakochała się w tym kraju a dzięki wyjazdowi stałyśmy się sobie bliższe. Jeśli ktoś szuka pomysłu, proszę bardzo, tutaj jest artykuł o tym, dlaczego ta Grecja taka fajna dla babeczek:
http://kobieta.wp.pl/grecja-kierunek-na-babskie-wakacje-2016-5982317897273985a

Nie płaci się, zapraszam do naszego biura, na miejscu dokładnie wytłumaczymy jak to działa

A jeśli chodzi o koszta? Płaci się coś ekstra za udział w zajęciach w figloklubach?

Zapraszamy na wyjazd Młodych Odkrywców! Będzie więcej dzieci i nie ma znaczenia, że będziesz tylko sama z dzieckiem :-)

Dobrej zabawy na pewno nie zabraknie!

Impreza ma tytuł "Rycerze Króla Juliana" - a historia zaczyna się tak...

Król Julian został porwany przez czarnoksiężnika! Zły czarnoksiężnik uwięził go za siedmioma górami i pięcioma rzekami w ciemnym lochu. Do lochu prowadzi kręty labirynt korytarzy, pozamykanych na 7 spustów. Uratować króla mogą tylko najdzielniejsi rycerze, którzy zdobędą klucze otwierające kolejne wrota.

By zdobyć 7 kluczy i uratować króla, rycerze muszą wykonać zadania. Czeka ich walka ze smokiem, uwyprawa po złote runo, wyswobodzenie księżniczki zamkniętej w wieży, turniej rycerski i wiele innych rycerskich konkurencji.

Więcej informacji znajdziesz tutaj: http://www.apetytnaswiat.pl/mlodzi-odkrywcy-rycerze-krola-juliana/

Zapraszamy!

Jakbyś sprecyzowała pytanie to może bym Ci odpowiedziała bo byłam w hotelu z figlo i rok i dwa lata temu. Generalnie animacje są raz lub dwa razy dziennie, za darmo, przeróżne zabawy, ruchowe, plastyczne. Bardzo angażujące dla dziecka, więc raczej się nie martw, że młody się wynudzi. Dzieci od 4 roku życia można zostawiać same na zajęciach, przy młodziakach musi zostać rodzic.

Sprawdziłam Primavere i wyglada fajnie; moze w tym roku skorzystam.... Co prawda strona jest z Trojmiasta ale skoro ja trafiłam to może inne Poznanianki też zajrzą:) A zatem - ja lat prawie 40 (jak ten czas leci...), córka 4 lata szukamy towarzystwa na tegoroczne 2016 wakacje - sierpien. Jestesmy z Poznania i moze któras z mam czy samotnych "tatów" miałaby/miałby ochote na wspolna kawe, kulki dla dzieci czy inne aktywne "szalenstwo":-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty weź przestań idiotycznie reklamować te opaski bo to aż śmieszne. W każdym poście zaraz zaczniesz o tym pisać - nawet tym o kolkach czy kupach dziecięcych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też pierwsze słyszę. My szukając miejsca na wakacje, też właśnie patrzymy, czy przede wszystkim mają jakieś animacje, plac zabaw czy chociaż kącik dla dzieci. Zawsze to chwila spokoju dla rodzica ;) A słyszałyście o takim gadżecie dla dziecka jak opaska na rękę http://www.siband.pl/? Zastanawiam się, czy nie kupić na najbliższy wyjazd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poproszę o jakieś informacje o klubach animacyjnych Rainbow. Szczerze mówiąc wcześniej nie wiedziałam o ich istnieniu, ale to też może dlatego, że do tej pory jeździliśmy na objazdówki raczej niż na wypoczynki.

A może coś aktywnego? Zapowiada się ciekawie.

http://www.apetytnaswiat.pl/mlodzi-odkrywcy-rycerze-krola-juliana/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy szanujący się operator oferujący wyjazdy rodzinne ma swoje kluby animacyjne np:
Raibow ma Figokluby
Itaka ma Klub Przyjaciół Itaki
Grecos ma swoje Delfinki
Neckermann Happy Events

Zapraszam do kontaktu jeżeli ktoś życzy sobie fachowego doradztwa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się świetne miejsce dla rodzin, do tego figlokluby, a to naprawdę duża wartość dodana!

W hotelu Otrant w Ulcinj w Czarnogórze. Rewelacyjne miejsce swoją drogą, polecam, a animacje zorganizowane na bardzo wysokim poziomie.

Oszatta, a w którym figloklubie byłaś? :) bo tez się nad nimi zastanawiam :)

Też jestem samotną mamą i myślę właśnie o figloklubach. Myślę że też jest to dobra okazja do poznania się z innymi rodzicami i nie mówię tutaj tylko o samotnych rodzicach.

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...