gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Ja polecam figlokluby z rainbow. W sensie wyjeżdżasz na wczasy z tym biurem do hotelu z animacjami i masz te animacje całkowicie za friko. A warto, bo są bardzo fajne prowadzone, przez profesjonalistów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam samotnej matki ze Szczecina, na wspólne wyjazdy, spędzanie czasu.Ja - 43 lata, córka 2,5
agni5@poczta.onet.pl

Szukam chętnego samotnego rodzica z dzieckiem - najlepiej do 3 lat - na wakacje w listopadzie - gdzieś gdzie będzie ciepło. na Tydzień samolotem... (z Warszawy) do uzgodnienia - najlepiej bezpieczna destynacja.
proszę o kontakt
kaszka@tlen.pl

Wakacje na Mazurach dla samotnych mam zniżki. Jeżeli szukasz tanich wakacji szukaj na Gumtree domku w Olecku na Mazurach. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam wybieram sie do zakopanego z moimi córkami 7 8 lat jedziemy 9 sierpnia na tydzień

Myślałam o spacerach po szlakach górskich. Może ktoś też ma dzieciaka w wieku ok siedmiu lat i chciałby troszeczkę czynnie spędzić urlopik w terminie 10-16 powiedzmy :) mój tel. 512 810 251
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A można wiedzieć kiedy wybieracie się na urlopik? Mam synka w wieku siedmiu lat i uwielbia towarzystwo dla siebie :)

dźwirzyno ''gród piastów'' jakbyś chciała coś więcej wiedzieć o tym ośrodku to podaję ci mój numer-608382763

jacek podaj mi prosze jakieś namiary na ten hotel/pensjonat

W jakim wieku masz dzieci? Ja mam dwie córki 4,5 oraz ponad 5,5 roku. Chętnie wybrałabym się z kimś z dziećmi w podobnym wieku w terminie pomiędzy 14 a 28 lipca lub 10 a 27 sierpnia.

znalazłem jade tam gdzie w tamtym roku do dźwirzyna jest bardzo tanio a córce sie podobało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

znalazłeś coś?? ja również chcę jechać z córką 4 lata na wakacje myslałam o czymś tanim za granicą niestety za córkę musze placic jak za osobę dorosłą

Ja tata z córką 7 letnią co roku wyjeżdżam sam z córką nad morze w tym roku też pojade na początku sierpnia na 2tygodnie do kołobrzegu ustki albo za granice

Poszukuję mamy z dzieckiem 6-9 lat zainteresowanej wyjazdem w ciepłe miejsce, koniecznie ze zjeżdżalniami przy basenie. W terminie pierwsze dwa tygodnie sierpnia 2015. Można pisać na adres: marz_l@tlen.pl

ja lubie bardzo Darłowo i bylam już dwa razy z coreczka w hotelu Lidia, dzieci do 6 lat maja pobyt za darmo;] duzo udogodnien, animatorzy, zabawy gry itd. polecam ten osrodek, bardzo sympatyczny a dla mamy Spa

pewna mama - napisz na priva ; singielka82@gazeta.pl

Według mnie warto śledzić oferty biur podróży bo czasami można natrafić na naprawdę mega tanie okazje. Tutaj na przykład http://www.itaka.pl/promocje/i-taki-hit/ sporo ofert na wakacje z dziećmi i to w niewysokich cenach. Sam wyjazd za granicę to już jest dla dziecka frajda i emocje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam

również szukam samotnego rodzica do wspólnego wyjazdu wakacyjnego

najlepiej góry, ale rozważe i inne propozycje byle nie morze,

ja 36 lat
synek 10 latek
moje gg25791885

serdecznie pozdrawiam
mama

ja raczej o darlowie mysle myślimy żeby się zatrzymac w hotelu Irena i sobie pobyc w tym miasteczku, dużo znajomych tam było, co myślicie? polskie morze jest super

A nie myśleliście żeby się wybrać pozwiedzac jakies ladne miasto polskie? Np. Zamość czy lublin. Można isc do zoo, można pochodzic po miescie pokazac dziecku zamek, isc na lody spacerowac. Wg mnie to najlepsza forma wypoczynku z dzieckiem. W przyszly weekend jedziemy wlasnie do lublina do hotelu piano i będziemy sobie zwiedzac. Jeśli chodzi o same wakacje to jeszcze nie wiemy..

Inne tematy z forum

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...