gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Witam,
zazwyczaj oferty dotyczą rodziny minimum 2+1, wtedy dziecko do 3 lat jest gratis. Jeśli jadę sama z dzieckiem, to płacę za pokój 2-osobowy, czyli dziecko jest traktowane jak osoba dorosła.
Czy możecie polecić ośrodek, pensjonat z pokojami 1-osobowymi?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: gdzie na wakacje samotna matka + dziecko

Ja polecam hotel Unitral w Mielnie. Pojechałam tam z rocznym dzieckiem i trzylatkiem. Nawet dobry pensjonat, w którym byliśmy rok temu, nie jest wart swojej ceny. Lepiej dopłacić do hotelu, a mieć wszystko pod dostatkiem, niż dopłacać do tego, czego brakuje w pensjonacie.
W tym roku mam ochotę wybrać się za granicę z Dziećmi, możecie polecić gdzie jest wygodnie i super atrakcje dla Dzieci?, których brakuje w Polsce? Może ktoś z płci męskiej chce do Nas dołączyć? Mile widziany pan z dzieckiem:-) 666898791
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wakacje z corka

to ja też sie zapisuje na wspólne wyjazdy z synem-4 latek.
Jesteśmy z Łodzi, ale chciałabym spędzic wakacje w sierpniu nad morzem...
Jeżeli jest ktos chetny zapraszam do kontaktu :))
monikka78@wp.pl

Hej, ja jestem z okolic Katowic. Jeśli chcesz to odezwij się kocica1515@interia.pl

Witam, jeśli w tym roku chciałabyś się też wybrać na wakacje z mamą i dzieckiem to zapraszam do zapoznania kocica1515@interia.pl

cześć
Chętnie dojadę do Was jeśli będziecie w okolicach Kołobrzegu na weekend.
Mama i 6 latek
Mój nr 605460600

Witam, w Ustce OD 23-30 Sierpnia jest organizowany wypoczynek dla samotnych matek
http://www.albatros-ustka.afr.pl/matka-z-dzieckiem.htm
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam. Moja córka ma 8 lat. Chce wyjechac na poczatku sierpnia. Być może do Primavery lub pod domki na agroturystyke, jeszcze nie wiem. Polecam agroturystyke z animacjami. Odpoczynek na wsi i zdrowe jedzenie. Ja cały czas szukam ciekawego miejsca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej, mam 4 i pół letnią córeczkę i chciałabym pojechać w drugiej połowie sierpnia nad morze, bo w sumie raczej za granicę mnie nie stać...;/ raźniej byłoby mieć koleżankę z którą można pogadać, a i córeczka by miała koleżankę do zabawy;D jeśli nadal jesteś zainteresowana czekam na kontakt. dorota_nowicka24@wp.pl

Ja mam wesołą 5 latkę ... Mi pasuje jakiś tydzień w sierpniu gdziekolwiek ;)

Witaj , ja Anna córka 10 lat wybieram sie do Władysławowa na początku sierpnia , mieszkam pod Bydgoszczą mój adres anna-kilmann@wp.pl

witam

chetnie umowilabym sie na jakis wspolny weekend, serdeczne pozdrowienia dla ciebie i twojej coreczki

Tutaj ma Pani http://weekendtrips.pl opisy kilku miejsc, ceny, hotele, jak dojechać itd. Pozdrawiam

Witam, chcę wyjechać z 7 letnią córką na początku sierpnia, gdzieś w miarę niedaleko. Czy możecie coś polecić? Może ktoś też w tym terminie się wybiera i możemy sobie potowarzyszyć?

cześć :)
Chodzi tylko o wyjazd wakacyjny?
Jestem z okolic Katowic. Mam 35 lat i 1,5 roczną córeczkę. Na wakacje jadę dopiero sierpień/wrzesień. Brakuje mi towarzystwa na weekendowe wyjazdy czy wypady z córką.

ja mam 9 latka i zależy mi na wyjezdzie teraz w czerwcu

Witajcie,
Nie ma sensu zakladania nowego watku, skoro taki jest ;) wiec, ja tez chce sie wybrac nad morze z moja dwuletnia corka ( poczatek lipca ). I tak jak napisala autorka, za matke z dzieckiem placi sie podwojnie, coz, smutne, ze tylko pelne rodziny moga liczyc na znizki ( mam nadzieje, ze sie myle ;) ). Sprawdzalam polaczenia pociagiem i z mojego miasta bezposrednie polaczenia, zadawalajce czy tez mniej, sa do Kolobrzegu, Swinoujscia, Sopot/Gdynia/ Gdansk. Wiec w tych miejscowosciach raczej spedzimy wspolny weekend. Ktos moze zapytac, czemu nie samochodem? Mieszkam na Slasku, wiec kilka godzin auten z dzieckiem jest mozliwe w nocy, a z jazda w nocy moze byc roznie.
1) czy polecacie jakis hotel, mieszkania, pensjonaty itd., w przystepnej cenie, do 40-50zl za noc? Oczywiscie w miejscowosciach wymienionych wyzej. Nie musi to byc kwatera 100m, od morza, zalozmy 15-20min. spacerkiem. Zeby byla znosna, wyzywienia nie musi byc.
2) moze rowniez bedzie ktos chetny na wyjazd w tym terminie, do jednej z podanych przeze mnie miejscowosci? Nie ma to jak napic sie wspolnej herbaty, w czasie gdy dzieciaki spia ;)
Dziekuje za wszelkie odpowiedzi :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja chętnie bym się gdzieś wybrała mam 3 letnią córeczkę i brak towarzystwa do wspólnej podróży.
Jakby co kontakt na maila mawis@poczta.fm

ja też bardzso chętnie za granicę najlepiej. mam synka 5 lat ale nie mam kolosalnego budżetu :)

proszę pisz na gabi.lenz@wp.pl

Witam, poszukuję towarzystwa na wyjazd wakacyjny z dzieckiem, prawie 3 letnim Chłopcem, urlop ze względu na pracę planuję w czerwcu, najchętniej nad morzem lub jakiś wyjazd za granicę. Może są jakieś chętne osoby na wspólne spędzenie czasu? Podaję kontakt do siebie - marlena551@wp.pl

wakacje z corka

Część konrelio jestem samotnyym tatą 4 letnią coreczka możemy razem spędzić wakacje możemy razem jechać moim autem jeśli ci pasuje mój meil piotrszajba@wp.pl termin ustalimy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...