gdzie najlepiej sie udac

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
hej mam pytanie miałam dzis mały "wypadek" uderzyłam się w oko i od tamtej pory mnie boli dzis juz pewnie oleje sprawe ale jesli nie przestanie to gdzie jutro sie udac? przychodnia? ale do okulisty pewnie z rok czekania, czy pogotowe? ale gdzie w gdyni lub sopocie na pogotowiu przyjmuje okulista? bo wolalabym nie płacic prywatnie bo to pewnie kolo 100zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie najlepiej sie udac

Podzwoń po przychodniach i zapytaj. Wizyta to niekoniecznie miesiąc. Ale jeśli się pogorszy, idź na Izbę Przyjęć do szpitala. Jeśli będzie potrzebna konsultacja - wezwą okulistę z oddziału

szpital (dawny studencki) obecnie nalezy do UCK, gdańsk al. zwycięstwa- koło pg, dyżur od 15-21 -myslę, ze z nagłym przypadkiem zostaniesz przyjęta 'od ręki'(moj mąż kiedyś tez był z dość pilną sprawą-od razu został przyjęty)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no wlasnie to daleko dla mnie a mam male dziecko

W każdym szpitalu zostaniesz przyjęta od ręki, chyba że trafisz na kolejkę na izbie przyjęć.

Inne tematy z forum

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami