gdzie oddać ubrania

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witam wszystkich zgromadzonych na tym forum! Od jakiegoś czasu szukam wskazówki komu mogła bym oddać ciuchy! Ale nie tylko dom samotnej matki jest w potrzebie! Nie raz na ulicy widać rodziców którym na pierwszy rzut oka przydała by się pomoc! Ale jak ich znaleźć!!!????
Mam pare ciuchów po sobie, po mężu i po synku! A chciała bym by była to skuteczna choć minimalna pomoc!
Myślę ze przydała by się taka wielka akcja internatów by obdarować kogoś konkretnego! Bo jak tak czytam to jest mnóstwo ludzi którzy chcą pomóc ale nikt nie umie nam pomuc w znalezieniu osób potrzebujących! Paradoks!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie oddać ubrania

TO FAJNIE,ŻE CHCESZ POMÓC:)
z drugiej strony jest tak często nawet na forum tutaj,że jest osoba potrzebujaca,wpisują się osoby"chcące"pomóc a potem milczą.........a potrzebującemu głupio się przypomnieć....
może lepiej do mopsu/mopru zanieść?

Re: gdzie oddać ubrania

http://forum.trojmiasto.pl/Pomoc-potrzebujacej-rodzinie-t405243,1,131.html

założyłam wątek o rodzinie z Kaszub, rozmawiałam z ta panią, potrzebuje wszystkiego dla siebie męża i dzieci, wysłałam jej już paczkę, napisz proszę maila to podam Ci adres tej Pani, możesz śmiało wysłać ciuchy, na pewno będzie zadowolona, no nie wiem jak z rozmiarami, mogę podać telefon to się zapytasz o rozmiary.

Inne tematy z forum

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.