gdzie oddać zabawki? (domy dziecka itp.)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny,

Czy znacie miejsca, które chętnie przyjmą zabawki, maskotki i inne przybory dla dzieci? Chodzi mi głównie o domy dziecka, najlepiej te najbiedniejsze. Poszperałam trochę w necie ale nie za wiele znalazłam. Widziałam, że sporo forumek prosiło o misiaki zamiast kwiatów więc może orientowałyście się w takich miejscach. A może szpitale dziecięce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie oddać zabawki? (domy dziecka itp.)

podobijam bo też jestem zainteresowana tematem:)

wszelkie ośrodki dla dzieci niepełnosprawnych np. Ośrodek Rewalidacyjno- Edukacyjno Wychowawczy w Gdyni bądź w Gdańsku:) - możecie mi wierzyć że tam przydaje się wszystko, wszelkie stowarzyszenia -np. dla Dzieci i młodziezy z autyzmem, i tak jak wcześniej napisałyście - szpitale dziecięce- np ten w Gdańsku Oliwie

może ktoś doradzi na temat artykułów szkolnych?:)

My przekazaliśmy zabawki do Domu Małego Dziecka na ul. Abrahama w Oliwie.

ja zachęcam aby obdarować dzieci, które są pod opieką CAritas - w świetlicach mamy blisko 400 dzieci rocznie - zachęcam do kontaktu
mszulc@caritas.pl, http://gdansk.caritas.pl/typ,stpage,wyprawka/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

aha jesli macie tez jakieś gry - np warcaby, puzzle czy coś takiego albo przybory szkolne to możecie pomysleć tez po świetlicach terapeutycznych oraz świetlicach szkolnych, tam tez brakuje takiech rzeczy bo to budźetówka niestety i na to kasy już nigdy nie ma i panie zazwyczaj zwożą z własnych domów co się da... także polecam uderzyć też tam:)

Jeden dom dziecka jest na Demptowie w Gdyni
http://demptowo.republika.pl/

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...