w czwartek mam plener i chciałabym mieć w ciekawych miejscach, doradźcie mi gdzie są takie miejsca
00
Re: gdzie plener?
Mysiorka
(16 lat temu)
orłowo- plaża i obok park przy szkole plastycznej- fajne rzeźby tam są, park oliwski
00
necik
(16 lat temu)
dziewczyny pomóżcie mam mętlik w gówie
00
mrusia
(16 lat temu)
Dobry fotograf zrobi wam ciekawe zdjęcia bylegdzie a beznadziejny zmarnuje nawet najlepszą scenerię. Nie wiem co lubicie ale park oliwksi odradzam. Jak już się wam zachciewa żeby było w Oliwie to lepiej wejdźcie do muzeum sztuki współczesnej w pałacu opatów i tam zróbcie pare zdjęć. Plaża też moim zdaniem nudna. Myślę twierdza w Wisłoujściu nada sie na fajne fotki. Po drodze jest most wiszący żeby trochę industrialnych klimatów było. Dworzec główny w Gdańsku całkiem malowniczy. No a z Gdyni.. hm, może by coś popróbować w akwarium, ale nie byłam to tylko strzelam że może być ciekawie. Całkiem nieźle może być w lunaparku (koło mariny) - takie kiczowate klimaty jak z "Pup fiction" i jakieś ulice, witryny sklepowe. Tak na szybko to wiecej nie wymyślę. To fotograf powinien się przygotować. Generalnie uważam że nie należy myśleć za niego. Dostaje kaske, niech kombinuje :)
00
Anka 23
(16 lat temu)
juz polecalam zamek w Rzucewie, moze jakas stadnina koni, park oliwski, zoo, hale stoczni, molo w Sopocie, Starowka gdanska, wydmy w Lebie, jakies jeziorko, pub STRYCH, na jakims moscie :))
00
Karolinka29
(16 lat temu)
jakaś fajna polanka w lesie, kawał fajnego pola - ja lubię takie klimaty z przyrodą w tle :)
00
Pysia_M
(16 lat temu)
necik- fotograf powinien sam zaproponowac listę miejsc, niech ruszy glowa, za to mu placisz.
Ale tak to jest, jak sie bierze fotografa bez pomysłów i wyobrazni, ktory tylko kopiuje innych, z marnym skutkiem zresztą ...
00
mrusia
(16 lat temu)
Fotograf musi mieć wizję zdjęć które wam zrobi. Mówiąc prościej jak zabierze was na zdjęcia w miejsce X to ma już przemyślane jakie zdjęcia wam tam zrobi. Jeśli na 5 minut przed plenerem powiecie mu a my chcemy zdjęcia tu i tu to może mu nie wyjść najlepiej bo on poprostu tego "nie widzi". A inna spraw to jeśli ogólnie jest "niewidomy" i naciska na spust nie patrząc co widać przez wizjer byle było kolejne zdjęcie. No ja oczywiście nic nie insynułuję tylko piszę ogólnie że tak też czasem bywa. Trzymajcie się ciepło :)
00
laura22
(16 lat temu)
Forty za dworcem PKS w Gdańsku Głównym, plaża w Orłowie, pole golfowe, Starówka w Gdańsku, Most Tczewski.
Jeżeli sami musicie wymyślać miejsca plenerowe, to niech będą to miejsca, z którymi coś Was łączy, np wspólne zainteresowania, hobby itp. pozdrawiam serdecznie
00
kasia85
(16 lat temu)
ja też polecam zamek w Rzucewie
00
dziuba127
(16 lat temu)
my robimy na plazy w Orlowie i na Starówce w Gd.
00
efta
(16 lat temu)
Widze ze nie tylko ja mam ten problem :))
Tez mysle o plazy, ale w okresie letnim bedzie tam tlum ludzi. W parkach z reszta tez, wiec trudno wybrac cos odpowiedniego :((
00
H&S
(16 lat temu)
My najprawdopodbniej w Parku Oliwskim ( choć to już oklepane _ ale ładne ), na plaży, a 3 miejsca jeszcze nie mamy wybranego ... ciężki wybór... Choć jak juz wczesniej przeczytałam - dobry fotograf zrobi ładne zdj wszędzie - gorzej o dobrego fotografa - mam nadz ze "mój" się spisze :)