gdzie robiłyście wyprawkę??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
mam pytanie:) gdzie kupowałyście takie rzeczy jak pieluszki (tetrowe, flanelowe), rożek, smoczki, kosmetyki i rzeczy potrzebne dla mamy? w trójmiejskich sklepach czy na allegro?? jeśli to drugie to proszę podajcie sprawdzonych sprzedawców:) oczywiście chodzi mi o korzystniejsze finansowo zakupy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie robiłyście wyprawkę??

ja kupowalam w hurtowni http://vitaliagdynia.istore.pl/pl/ i dostalam karty rabatowe :)

Ja robiłam zakupy systematycznie-raz pieluchy, drugim razem ubranka itd.
Głównie w Mama i Ja, ale też sporo w E-gu w hurtowni Atuś.

na allegro sporo rzeczy kupilam od uzytkownika r_p77
fajny jest tez sklep bajka.net

i duzo w akpolu

Ja kupilam wiekszosc(oprocz ubranek)na allegro od uzytkownika r_p77,naprawde polecam

ja też robiłam zakupy systematycznie,
większość rzeczy kupowałam na allegro, tą większą gabarytowo część w Akpolu, wózek w Mama i ja, ciuszki częściowo w Tesco - seria Disney, trochę na giełdzie w Pruszczu i wszędzie tam gdzie wpadło mi coś w oko, fajny sklepik z ciuszkami jest na hali targowej w Gdańsku - oczywiście dla tych którzy dopuszczają ciuszki inne niż tylko markowe

Polecam gorąco hurtownię Tygrysek w Wejherowie, mają naprawdę konkurencyjne ceny, taniej niż na allegro. I można tam wszystko kupić- łóżeczko, pościel, wózek, fotelik, smoczki, butelki, zabawki, ciuszki...

też polecam Tygryska :) naprawdę konkurencyjne ceny

Ja również zakupy robiłam systematycznie. Ciuszki wszelkiego rodzaju głównie w H&M, Smyku i Mothercare a rzeczy typu wanienka, wózek, fotelik w Aldzie w Gdyni. Pampersy i kosmetyki dla dziecka w Selgrosie.

a ciuszki ja przynajmniej kupowałam i teraz też dla drugiego bejbisia kupuję w H&M, Kappahl, Mothercare - opłaca się polowac na wyprzedażach

Ja wszystko kupowalam i kupuje na allegro bo nie cierpie lazic po sklepach:) Nie pamietam nickow wiec nie pomoge;/

Allegro,Akpol, sklepy internetowe...Mama i ja strasznie drogi sklep

Mama i ja może i drogi ale np my jak robilismy wieksze zakupy (generalnie kupowalismy tam mebelki wozek, fotelik posciel...) dostalismy rabat i wszystko w jednym miejscu kupione było :-) wiec oszczednosc czasu tez dla nas była wazna
za to drobne zakupy zrobilam w akpolu - pierwszy raz i wiecej na razie nie planuje

dziękuje:) a czy w tygrysku dostane wszystko?? tzn np pieluszki, rożek?? bo w sklepie internetowym to niestety tych rzeczy nie ma:(

hej a czy w takich sklepach gdzie piszą ze maja kosmetyki z niemiec (czesto jakies budki na osiedlach) mają tez np niemieckie pampersy??

Ja też większość na allegro od użytkowników: r_p77 (super), wasal83-mogę z czystym sumieniem polecić. A teraz czekam na towar od pronotek-pl i adalbert221.
Ciuszki od forumek (polecam!) oraz tesco.
Wózek i łózeczko ze sklepu.
Kosmetyki rossman i apteka (w planach mam).

aha-akpol jak dla mnie zdziera jak nienormalny :) nic tam nie kupiłam, bo nawet zwykłe body bym przepłaciła... brrr

Inne tematy z forum

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...