gdzie szukać ofert mieszkań?

może znaciie strony www. gdzie jest baza ofert, miałam fajną jedną stronę ale padł komputer i nie zapamiętałam i nic nie pamiętam chyba coś www.pb..???kurcze może ktos pomoże???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie szukać ofert mieszkań?

To www.pbon.pl.
Na www.trader.pl tez sa fajne.

wszędzie tylko nie w kancelarii krajewska na Abrahama w Gdyni, bo biora kasę a nic nie sprawdzają-zadłuzenia ani stanu technicznego mieszkania.... Można sie nieźle wpakowac...

To zależy czy zależy Pani na ofertach osób prywatnych, czy też agencji? stron z ofertami nieruchomości jest cała masa;). Jeśli zależy Pani na zakupie bezposrednim bez udziału Posrednika najklepiej samej zamieszczać ogłoszenia w dziale kupię. chociażby na www.trojmiasto.pl w dziale ogłoszenia znajdzie Pani tysiące ofert

ja ostatnio rowniez szukałam bardzo intensywnie mieszkania i stron z ofertami i szczerze, polecam www.trojmiasto.pl (preferowałam akurat prywatne ogłoszenia),www.metrohouse.pl-super posrednik-polecam!!, poza tym www.gratka.pl; www.szybko.pl; www.domiporta.pl najwiecej najswiezszych ofert na tych stronach, polecam i zycze powodzenia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...