gdzie w gdyni chrzest w sobote?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Drogie Kolezanki, czy moze ktoras z Was wie gdzie ksiadz udzieli chrztu w sobote tak ok 13? mam taki problem ze chrzestni corki sa z daleka i w niedziele beda wracac do domu a chcialam zaprosic ich na obiad po chrzcie... a ksiadz z naszej parafii robi problemy ze albo na 18.30 w sobote albo na 1 rannej mszy w niedziele:/ Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie w gdyni chrzest w sobote?

wiem, że chyba w św.Józefie na Grabówku w sobotę na 16.
Ale pewna nie jestem

Aina, to pewnie mówisz o kościele na witominie, byłam tam na chrzcie i to bardzo niefortunna pora, nie wiem jak o tej godzinie można robić chrzty.

ok dzieki zapytam na grabowku, a u mnie to cisowa... ech... moze ktos jeszcze?

na obluzu. nam zalezalo, zeby chrzest odbyl sie w kameralnym gronie a nie na mszy, wsrod innych ludzi., zreszta nasz maluch mial wtedy 1,5 mca i nie chcielismy go meczyc. zgodnie z cennikiem, chrzest w innym terminie niz wskazana niedziela, byl platny 200%, wiec 200zl.

Możesz też spróbować u Franciszanów na Wzgórzu, u nich generalnie z niczym nie ma problemów.

potwierdzam, że w św. Józefie na Grabówku można się dogadać w sprawie chrztu w sobotę 2 tygodnie temu chrzciłam synka tradycyjnie w niedzielę, ale na spotkaniu przed chrztem była mowa, że jedno z dzieci będzie chrzczone w sobotę

my robimy chrzest u Franciszkanów na Wzgórzu w najbliższą sobotę o godz.14.00 i też wszystkich gości mamy przyjezdnych- ponad 700km

Inne tematy z forum

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??