gdzie wykończyć mieszkanie?

szukam dobrej firmy z trójmiasta, która zajmuje się kompleksowym wykończeniem wnętrz wraz z aranżacją!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie wykończyć mieszkanie?

Proszę o więcej informacji. bar_on@mail.com

remonty kompleksowe rem-onty@o2.pl

Jestem klientem firmy Perfect Construction; mieszkanie wykończone w Gdańsku, zakończone w tym roku w maju. Tydzień temu zgłosiłem reklamację, niby błaha rzecz, ale coś tam działo się z listwami; przyjechał przedstawiciel firmy od razu z wykonawca i na miejscu usunęli co trzeba. Mam gwarancję 24 miesiące i ciesze się że mam kogoś kto nade mną "czuwa". Zdecydowanie polecam; w moim przypadku wszystko jest jak najbardziej ok.
--
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 33

Polecam firmę Perfect Construction.Pełen profesjonalizm i bardzo dobre wykonanie.Było kilkudniowe opóźnienie ale całokształt jak najbardziej na plus
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32

zgadzam sie z powyzsza opinia.Skorzystalam z uslug PC i jestem bardzo zadowolona z jakosci ich wykonania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 27

A ja kompletnie odradzam, miałem nieprzyjemność zakupić ich pakiet na dniach otwartych dewelopera od którego kupiłem mieszkanie, na wstępie obiecali złote góry, piękne wizualizacje, uśmiechnięty Pan i Pani a efekt pełen fuszerek, następnie nie odbierali ode mnie telefonu, jak zadzwoniłem z obcego numeru to po drugi dzwonku telefon został odebrany i wysłuchiwałem głupich tłumaczeń a potem znowu cisza. Niby dom się nie zawalił ale buble wykończeniowe drażnią mnie strasznie :(
Po przeliczeniu wcale nie są tacy tani za to co oferują, dałem się niestety omamić
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ciekawe czemu nie napisałeś tego w opiniach o firmie? Może dlatego, że tam trzeba się podpisać i podać nr zlecenia a Ty wcale nie jesteś klientem PC tylko "pseudo" konkurencją :) http://www.trojmiasto.pl/Perfect-Construction-o54437.html#wyniki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rzeczywiście niektóre opinie moga być pisane przez konkurencję. Czasami ciężko jest odróznić falszywe wypowiedzi od tych prawdziwych.

Kompleksowe wykonczenie mieszkan od a do z. Goldrem 516 140 574
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Perfect Construction wykończyło mi mieszkanie na Słonecznej Morenie.Bardzo solidna firma.Pozdrowienia dla Pani Agaty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 30

Zapraszamy do kontaktu z naszą firmą 20 lat doświadczenia. Solidnie fachowo. Więcej informacji: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/profesjonalne-wykonczenia-i-remonty-wnetrz-ogl7415809.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

FIRMA REMONTOWO WYKONCZENIOWA
Jesteśmy profesjonalną firmą budowlaną , wdrażającą nowe technologie budowlane .
Oferujemy Państwu pełen zakres usług remontowych , zakup i transport materiałów do klienta .Wspolpracujemy z biurami projektowymi

WYKONUJEMY :
-GLAZURĘ I TERAKOTĘ
-MALOWANIE , CEKOLOWANIE
-TAPETOWANIE ,SKUWANIE PŁYTEK I POSADZEK
-MONTAŻ PANELI
-MONTAŻ PŁYT G-K
-DOCIEPLENIA PODDASZY
-DOCIEPLENIA BUDYNKÓW
-MONTAŻ ALARMÓW I MONITORING
-BUDOWA DOMÓW OD PODSTAW
-UKŁADANIE KOSTKI BRUKOWAEJ KAZDEGO RODZAJU
ORAZ INNE USŁUGI NAWET NIETYPOWE , ZWIAZANE Z WYKOŃCZENIEM WNĘTRZ .

Prace wykonujemy w oparciu o nasze doświadczenie oraz życzenia i możliwości klienta . W bardzo krótkim czasie i przystępnej cenie wykonamy budowe domu , remont mieszkania , domu itp. Prosimy o kontakt w celu uzyskania szczegółów o współprace
511148367

polecam firme Paxbud Profesional robia wszystko od a-z informacja na necie

u nas, podpieram zadowolenie klienta dowodami a nie słowami, umowa i gwarancja na 3 lata oraz wiele osiągnięć przez 10 lat. Vectorius 668-264-985
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panie Marcinie,

Polecam citi design. Miesiąc temu robili wykończenie mojego mieszkania. Cały czas nad remontem czuwała firma, chodziliśmy tylko na "odbiory" poszczególnych etapów. No i musieliśmy zdecydować jakie materiały ;) Numer do nich do 531100566
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

piotr zdecyduj się ,chcesz być facetem i podpisywać się piotr,czy masz coś z baby i dlatego podpisujesz się dominika.to chyba mażna załatwić operacyjnie,nie będziesz się męczyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam swoje usługi
Zakres prac
Kafelkowanie,
Malowanie walkami,
Malowanie agregatem,
Gładzie gipsowe,
Układanie paneli podłogowych,
Układanie deski podłogowej,
Adaptacje poddaszy,
Montaż sufitów podwieszanych,
Montaż sufitów kasetonowych
Ścianki działowe
Tapetowanie
http://www.remontytrojmiasto.firmet.pl/home.html
Tel.889-471-030

Zapraszam do skorzystania z usług naszej firmy

http://www.goldremremontygdansk.pl

512 115 270 lub 731 750 765
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam nasze usługi w zakresie wykończenia mieszkania: http://minimax-remont.pl tel.794 362 4530
Na kompleksowe wykończenie lokalu udzielamy 10%rabatu

Kompleksowe remont mieszkań- tel 516 140 574

Inne tematy z forum

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...