gdzie zamówić meble łazienkowe na wymiar?

Tak jak w tytule, poszukujemy stolarza lub firmy, która wykona meble łazienkowe na wymiar. Pilne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie zamówić meble łazienkowe na wymiar?

http://www.stolarniagdansk.prv.pl/kontakt.html, mi robią kuchnię i jestem zadowolona bardzo. Wiem, że meble na wymiar do łazienki też robią.

A jak cenowo wygląda ich oferta? Są "konkurencyjni"?

PROSZE TO NAMIARY PANA KTORY ROBI MEBLE POD WYMIAR POLECAM JAKOSC I CENOWO
511 281 786

Jak wygląda cenowo łazienka na wymiar to nie orientuję się, najlepiej zadzwonić, przyjadą i przedstawią ofertę. Ja mogę powiedzieć tylko odnośnie kuchni - cenowo jest ok, w salonach projekt naszej kuchni został wyceniony na max 25 tyś, firma robi nam kuchnię za mniej niż 10 tyś, pomimo, żę meble są częściowo drewniane - co wiadomo podnosii koszt.

krab.com.pl

Chetnie podam sprawdzony adres firmy meblowej bo jestem badrzo zadowolona z wykonanej przez nich kuchni i szafy.Co najwazniejsze sa sprawdzeni jeszcze przez znajomych. Firma nie droga i solidna.Moze do lazienki tez zrobia meble. meblodar1@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://allegro.pl/item626306311_szafy_pod_zabudowe_garderoby_komody_regaly.html
lub www.meble-up.pl

nie polecam!
unique-performance@wp.pl

szczegóły na:
http://www.uniqueperformance.oz.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam
Zajmuje się produkcją mebli od projektu po wykonanie na wymiar.
Piotr 604-226-555

bardzo jestem ciekawa, co jest powodem tak złego zdania na temat Unique Performance ? zamówiłam u nich kuchnię w listopadzie z terminem montażu 8 - 10 tygodni i wszystko przebiegło sprawnie i terminowo. Chcemy zrealizować również pozostałe meble w tej firmie i chciałabym wiedzieć jakie są Pańskie zastrzeżenia do tej firmy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Damian Roszak a raczej Damian Mielcarek jest obecnie na wikcie państwowy

Cóż my jesteśmy zadowoleni, podoba nam się kuchnia 4 dni montażu ale patrząc na to ile trzeba dopasowac szczegółów już wiem że teraz montuje sie kuchnie zupełnie inaczej niż 15 lat temu.
Wprawdzie trochę czekałam na tą kuchnię ale warto.
POLECAM Unique !

Najgorszy ze znanych mi wykonawców mebli kuchennych. Zamówiłem meble w połowie 2009 roku i do dzisiejszego dnia mam jedynie stelaż. Wpłacona zaliczka oczywiście przepadła. Urwał sie również wszelki kontakt z firmą Uniqe-performance. Teraz widzę, że Pan Damian R. razem ze swoim wspólnikiem zmienili numery telefonów i w najlepsze szukają innych klientów aby ich oszukać. Jeżeli ktośtak traktuje klientów to pewnie pracownikó nie traktuje lepiej. Radze każdemu zatrudnionemu sprawdzać przesyłane składki do zus i zaliczki na podatek dochodowy do US.

Nie potrafią robic mebli

mają niewykfalifikowanych pracowników, amontaze przeciągają w nieskończoność
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nie potrafią robic mebli

powtórzę raz jeszcze to co napisałem do poprzedniego postu.

Re: Nie potrafią robic mebli

a co za meble lub usługę wykonywali dla państwa? Mnie zrobili prześliczną kuchnię w cenie o 30 % niżej niż oferowała to konkurencja. Sprzedali mi również całe AGD po bardzo atrakcyjnej cenie. Jakie macie Państwo złe doświadczenia z tą firmą?? Chemy z mężem zamówić u nich pozostałe meble ( na podstawie naszej dotychczasowej współpracy)

Polecam stolarza, który robi meble na wymiar z drewna litego. Pan ma doświadczenie i konkurencyjne ceny. KONTAKT 695 656 234

www.iqdesign.firmeo.biz

meble z fornirów egotycznych wykonywane naturalnymi metodami.
Także lakiery, szkło, akryl. Ceny już od 400zł. Pomiar, projekt, wizualizacje.

Polecam taką niedużą firemkę ze śląska, robili mi meble i jestem
zadowolony-arreda

http://www.frontylakierowane.pl Macore wykonują meble wszelkiego rodzaju mi zrobił meble łazienkowe lakierowane jestem zadowolona 605 623 912 pozdrawiam

witam.moge wykonac dla pani meble w dobrej cenie,wykonam meble fornirowane,gięte,lakierowane.jeżeli jest pani zaiteresowana oto mój tel.kont.784475361 miroslaw

Polecam firmę ARREDA ze śląska, robią szybko i solidnie.

Polecam firmę ARREDA ze Śląska

www.arreda.pl

A może gotowe meble jak takie kupiłam w sklepie internetowym
http://domitp.pl są świetne

Drogi kliencie zapraszamy http://www.e-primo.pl - wyslij nam liste interesujących Ciebie produktów a my z przyjemnością przygotujemy oferte numer 1 - napewno będzie bardzo atrakcyjne na tle konkurencji - jesteśmy z Gdyni magazyn posiadamy w Rumi, odbiór osobisty lub transport .

Witam zapraszamy do sklepu http://www.e-primo.pl nasze wieloletnie doświadczenie w branży gwarantuje:
miłą i fachową obsługę,kompleksową realizację Państwa marzeń o łazience doskonałej.

Jesteśmy przedstawicielem i bezpośrednim importerem wielu renomowanych firm polskich i zagranicznych.

Oszczędzając Państwa cenny czas nasza fachowa pomoc dotyczy wszystkich faz wyposażenia od projektu wnętrza, poprzez techniczne uzgodnienia i dobór towaru, aż po wykonanie lub pomoc w wyborze wykonawców

http://www.e-primo.pl
e-primo@wp.pl

http://www.mebleluks.pl - Meble łazienkowe - zarówno gotowe projekty, meble katalogowe jak i na wymiar. Polecam serdecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Galeria Indeco tam na pewno dostaniesz porządne meble. Kupiłem u nich nie tylko meble łazienkowe ale też kuchnie i zabudowę przedpokoju. Jestem zachwycony jakością i ceną, polecam. http://galeriaindeco.pl/promocje.php

Muszę nieco odświeżyć wątek, bo dla mnie jest on jak najbardziej aktualny. Robił ktoś może w ostatnim czasie meble na wymiar do łazienki, jeżeli tak, to u kogo?

Re: stop i stop oszustom pisze o unique performance ze swarzędza obok poznania

stanę w obronie tych ludzi, mieli poślizg z montażem, ale jakość wykonanych przez nich mebli jest bardzo dobra, wyposażyli nam całe mieszkanie, począwszy od kuchni, poprzez salon i sypialnię, a na szafach w garderobie i na korytarzu kończąc. Trzeba mieć do nich cierpliwość, są dokładni i wykonali wszystko wg.umówionego projektu. Nie wiem czy polecać, ale zrobili kawał dobrej stolarskiej roboty, ogólnie jesteśmy bardzo zadooleni z końcowego efektu.

Magda i Tomek Sobisiak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W końcu ktoś docenia ciężką pracę!
Klientom też przytrafiają sie poślizgi. A to remont sie przeciągnął, a to ciocia w szpitalu. I wtedy jest dobrze. A jak sie z kuchnią coś przeciągnie to dramat.
Do wszystkich niezadowolonych: kupujcie sobie kuchnie w nomi. Będziecie mieli tanio i niepowtarzalnie. A z problemami zgłoście sie do księdza.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

3 miesiace po terminie..Unikanie kontaktu.
Mase kasy wplacilem w formie zaliczki poniewaz kuchnia wyszla dosc dorogo. Jak sadze po tak dlugim okresie czasu pieniadze ktore wplacilem przepadly co sam wlasciciel przez telefon mi powiedzial (cytuje: musze przyznac ze nie ma mowy o rozwiazaniu umowy gdyz pieniedzy ktore Pan wplacile nie mam - odpowiedz na fakt ze rozwiazalem umowe)
Sprawe zglosilem do Prokuratury, mam nadzieje ze zajama sie tymi oszustami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam-jestem nowym na tym forum,ale całkowicie popieram "poszkodowanego" mnie również oszukali (4 mies. po terminie) wpłaciłem zaliczkę, nawet zawiozłem osobiście część własnego sprzętu AGD celem" dopasowania".,tak dopasowali ,że nie mam ani kasy ani sprzętu.Chętnie skontaktuję się z wszystkimi poszkodowanymi .razem łatwiej będzie walczyć o swoje.Teksty jakie uslyszalem były taki same jak u Pana, jak rozwiązałem umowę -kasy nie dostanę bo nie ma ,ale sprzęt
AGD to chyba mi sprzedali złodzieje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

u mnie to samo , pieniądze wpłaciłam 2 kwietnia 2010 szkoda że wcześniej na te forum nie weszłam a oprócz zaliczki wpłaciłam 100% za agd :-(((((( razem 40 000 zł

Tez zostalam oszukana przez firme ze Swarzedz dalam zaliczki na wykonanie kuchni ,sypialni, szafy-2 szt.,i panelu telewizyjnego .Wplacilam rowniez na sprzet do zabudowy 7,5tys.,dalam rowniez umywalke aby wykonal szafke do niej.Pozdrawiam wszystkich oszukanych .

Witam- proszę o kontakt (poszkodowanego) i wszystkich innych oszukanych przez firmę wymienioną w tytule -ważne . mój tel.
503122528

Czy ma Ktos namiary na ta ich siedzibe bo ta w swarzędzu to juz dawno nieaktualne. Mam zamiar sie am wybrac........
zeby oebrac co moje

Ul. Modrzejewska 37 tam mają warsztat.

SWARZĘDZ oczywiście :)

Niestety, tez nie mogę powiedzieć nic dobrego o firmie UNIQUE PERFORMANCE ze Swarzedza ul.Rzemieślnicza 10. Umowę na wykonanie kuchni podpisałam w październiku 2009, z terminem wykonania na 31 marca 2010. Stracony czas na telefony i e-maile. Na zapewnieniach i obietnicach się skończyło. Kuchni zamontowanej nie mam, nawet nie wiem na jakim jest etapie, bo nikt z firmy nie odbiera telefonów, ani nie odpowiada na e-maile. Wpłaciłam spora zaliczkę i pewnie już jej nie odzyskam. Stanowczo odradzam tą firmę !!! tel. do mnie 608716552

pan DAMIAN ROSZAK -PRAWDZIWE NAZWISKO MIELCAREK .kto został poszkodowany niech zgłosi sie na policje w swarzędzu k.poznania.tam toczy sie sprawa przeciwko niemu.został zatrzymany na 3 miesiace przez prokurature.my równiez zostaliśmy oszukani.w sumie oszukał klientów na sume 500tys zł.

WITAM TEZ ZOSTALISMY OSZUKANI NA SUME 20TYS.SŁYNNY PAN DAMIAN BYŁ SZUKANY LISTAMI GOŃCZYMI.SZKODA ZE GO ZAMKNELI BO ZAŁATWIALEM FIRME DO ODZYSKANIA NALEZNEJ MI KWOTY.JAK WYJDZIE TO PALCE MU ODETNE !!!!!!!!

Podejrzewam, że zaczela dzialac nowa firma, która ma wiele wspólnego z Unique Performance. Na allegro w profilu jednego z użytkowników pojawily sie oferty ze zdjeiami, które wczesniej widnialy na stronie internetowej firmy Unique Performance. Lokalizacja tez sie zgadza - Poznan W internecie pojawilo sie mnóstwo nowych ogloszen z tymi samymi zdjeciami. Radzę uważac ! A firma Unique Performance zwinela żagle, wykreslona z rejestru przedsiebiorców.

Najświeższe info o panu Damianie

http://www.gloswielkopolski.pl/aktualnosci/252604,swarzedz-oszust-kasowal-ludzi-z-calego-kraju,id,t.html

Witam.
Jeżeli sa państwo nadal zainteresowani,to prosze o kontakt 505167273 lub biuro@stalmeb.pl

Wybierz poszczególne elementy na http://www.e-inclusive.pl/Meble-łazienkowe.html a później czekaj na wysyłkę. Przecież za meble na wymiar zapłacisz kupę kasy ;/

Inne tematy z forum

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...