gdzie zrobić kurs na instruktora fitness??

Witam,

czy ktoś wie gdzie i mniej więcej za ile można zrobić kurs instruktora aerobiku i fitness???

Z góry dzieki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie zrobić kurs na instruktora fitness??

na awf

o taki kurs pytaj się na AWF-ie w Gdańsku-Oliwie przy ul. Wiejskiej 1, wiem że tam można robić taki kurs i chyba jets w granicach 1000, nie jestem pewna

tez slyszalam,ze na awf i to rusza we wrzesniu,więc szybko biegnij :)

Ja szczerze polecam kurs w 10mc w "Żaku" Gdynia, podeszłam do sprawy bardzo sceptycznie, bo to żak, bo szkoła z milionem kierunków, bo to nie sportowa szkoła, a tu proszę niespodzianka! super kadra, niskie opłaty i naprawdę dobre szkolenie!

Duża konkurencja jest na rynku .Zorientuj się kto najlepsze kursy organizuje .Podejrzewam że jest to Polski Związek Kulturystyki i Fitness z Warszawy . Kurs trwa kilka mc w soboty i niedziele ale masz zawód i papier konkretny

Inne tematy z forum

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...