gdzie zrobić wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
25 czerwca bierzemy ślub, wszystko jest już załatwieone, tylko gdzie zrobić w Gdańsku wesele na 120-150 osób.
NASZE MOŻLIEOŚCI JUŻ SIĘ WYCZERPAŁY
RATUNKU !!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie zrobić wesele

chyba jednak nie wszystko mieliscie zalatwione skoro nie macie sali ;)
dziwie sie ze ktos zaczyna od wybrania sobie terminu slubu a nie wie jeszcze czy wogole bedzie mogl w ty mterminie zorganizowac wesele. przeciez znalezienie sali to nie taka "bulka z maslem"
ale zycze powodzenia,
mozecie sprobowac w w gospodarstwie agroturystycznym w warznie- bylam tam na weselu, sala bardzo duza i bardzo fajnie

restauracja Wanoga w Chwaszczynie albo moze Sala Polskiej Filharmonii Kameralnej na terenie Opery Lesnej w Sopocie (nie Hotel Opera).

Ojejku...masz problem. Hmmm 120-150 osob to sporo i miejsc w Gdansku takich ktore pomieszcza tyle osob jest niewiele (wiem bo sama mam wesele na 140 osob i w Gdansku nici). Poszukaj na trojmiasto.pl w hotelach. Wiecej miejsc na pewno znajdziesz w Sopocie i Gdyni, moze jeszcze sie namyslisz?

spróbuj Hotel Sopot

meg

iwoneczka :) poszukaj za miastem - Chwaszczyno - Pan Tadeusz, albo Wanoga-Orchidea, albo Wróblówka za obwodnicą w okolicach Ikei :)

Masz namiar na tą Wróblówkę? - Ona jest bardziej za Auchanem w stronę Łodzi... - nie ma zjazdu z obwodnicy, trzeba przejechać kawałek taką drogą z płyt - myślimy o tym samym miejscu?

tak :) tu masz adres stronki http://www.wroblowka.pl
znajoma robiła tam w zeszłym roku, ponoc bardzo zadowolona :)

ooo własnie o to mi chodizło....
A jak kurcze wrzuciłam do wyszukiwarki "wróblówka" to nic nie znalazło...
Dzięki :)

Ja radze spróbować w ZATOCE w Sopocie. Sala jest duża a nawet dwie, i jest tam całkiem sympatycznie!
powodzenia

Byłam ostatnio na weselu w Wanodze w Chwaszczynie i przyznaję, że sala jest piękna i weeeelka. Spokojnie wejdzie 150 osób. Jedzenie tradycyjne i w porządku. Ogólne wrażenie mam bardzo dobre. Jesli chodzi o duże wesele to moge zaproponować "Almę" w Sobieszewie i w samym centrum Gdańska wielka sala w Holiday Inn. Tam wcale nie jest tak drogo pod warunkiem, że impreza bez poprawin i że się nie wynajmuje pokoi.

Pozdrawiam

w holidayu wszystko na czerwiec zajęte :( sama pytałam .....
acha, chyba że na 2006 rok ;)

W Holiday-u wszystko zajęte nie tylko na czerwiec ale i na lipiec, sierpień i wrzesień. Z tego co wiem to pozostało pare terminów w październiku :((((

image

Sala przy ul. Polandki na działkach w Oliwie, koło akademików, ale trzeba osobno zamówieć naczynia i kucharkę. Cena sali 1100 zł, naczynia 600 zł, kucharka ok. 80 zł/osobę :o)

oczywiście Polanki a nie Polandki ;o)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj, to masz wielki problem - sale Pan Tadeusz, Wanoga-Orchidea na bank zajęte, spróbuj Meliskę w Sobieszewie. Czerwiec jest najbardziej popularnym miesiącem, więc życzę POWODZENIA!!!

a może spróbuj wynająć salę w jakiejś szkole?
Z reguły mają odpowiednie obrusy i zastawę na takie okoliczności. Wychodzi taniej. Trzeba tylko samemu udekorować salę i wynając kucharki (ale często te szkolne też się zgadzają).
W razie gdybyś była zainteresowana- pisz na priv. Ktoś z moich znajomych miał taką szkołę. Mogę się dopytć, gdzie, za ile itp...