gielda kwiatowa w gdansku na elblaskiej

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
mam pytanie czy ktos ostatnio tam byl? jesli tak to w jakich godzinach najpozniej tam sie pojawic zeby bylo w czym wybierac a moze ktos zna ceny roz i dopelniaczy do bukietow np. gipsowki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: gielda kwiatowa w gdansku na elblaskiej

czynna jest od godz.4 do 9 codziennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tydzień temu tam byłam w poszukiwaniu kwiatów, najlepiej przyjechać przed 8 bo ja byłam o 8 i już mało kto tam był.

POza tym jeden pan powiedział nam, że najlepiej przyjechać w czwartek bo wtedy mają dostawy i jest największy wybór.

bywam tam srednio raz w tygodniu. róże są teraz dosyć tanie, za 20 szt zapłacisz od 10 do 35-40 zł. żależy od długości, koloru itd. co do gipsówki to niestety nie wiem. i rzeczywiście, aby coś kupic to należy być tak ok 7.00 rano, o 8 często juz nie ma w czym wybierać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam.. mysliscie ze jezeli jutro (środa) pojadę na giełdę kupić kwiatki to w (piątek - dzień ślubu ) będę jakoś wyglądać w miare świezo.. ? :)

hmm... moim zdaniem nie Roksi;-)

nie za bardzo ;P lepiej w czwartek lub piątek. Jesli w czwartek mają dostawę to w piątek mają to samo z czwartku..? wiec w sumie obojetnie ale dłużej kwiaty wytrzymają w zimnym pomieszczeniu i oni tam mają chłodnie.

My kupowalismy kwiaty na giełdzie w piatek, a slub w sobotę. Na miejscu bylismy cos kolo 6 i juz była masa ludzi.

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...