giełda meblowa Pruszcz Gdański

czy ktoś coś wie na ten temat? watro się tam wybrać? z góry dziękuję za wszelkie info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: giełda meblowa Pruszcz Gdański

byłam raz na tej giełdzie, w ogóle nie podobało mi się, meble które są powystawiane na dworzu są okropne, poprostu robione przez zwykłych rzemieślników na wzór mebli z lat 80.

Kanapy, sofy itp. w jakies śmieszne wzorki jak ściągnięte z domu mojej babci

Meble typu szafy itp. niczym nie zachwycają, są kiepsko wykonane, moim zdaniem.

Jedyne co moz eprzyciągac to cena, choc tez nie rewelacyjna.

Nigdy nie kupiłabym tam mebli, szwagier kiedyś kupił tam kuchenne i za dwa czy trzy lata juz sie rozleciały, odkleja sie normalnie okleina.

Jedyne co warte obejrzenia, to meble wystawiane pod dachem w szklarni, na 5000 metrów kw., obok samej giełdy. Sa tam dobre firmy i piękne meble, oczywiście za [piękną cenę, ale te warto zobaczyc
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14

Kupiliśmy meble kuchenne od firmy SCORPION na giełdzie w Pruszczu.
Wykonanie beznadzieje, zastosowanie innych systemów w szufladach, kompletnie zle ustawione teleskopy w drzwiczkach, bledy w okleinach - PARTACZE. Na reklamacje nawet nikt nie przyjechal. NIE POLECAM!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Autoreklama !!!

Nie trudno sie domyslic ...

Kiepska z reszta !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

aha jak jedziesz tam to uważaj straszne korki i pełno samochodów i ludzi, tłok na maksa, nie wiem jak teraz zimą, ale trochę dojazd zajmuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dzieki za informacje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam cały dom sobie za niewielkie pieniądze wyposażyłem.Mają tam wzory ściagnięte z firm o niezłej renomie ale o niebo tańsze.Oczywiście nie u wszystkich ale jak pochodzisz to na pewno coś dla siebie wybierzesz.Poza tym to co stoi to tylko propozycje oni maja więcej propozycji ale nie sposób to wszystko ze sobą zabrać na giełdę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja także polecam. Aby uniknąć korków trzeba tam jechać przed 9 rano.
Meble są różne. Trzeba pochodzić, dokładnie pooglądać, porównać z tymi w sklepach.
Ja mam pięknie zrobioną na wymiar kuchnię i jadalnię, za 1/3 ceny, którą bym musiała wydać w sklepie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

naprawde polecam,wybor o wiele wiekszy niz w gdyni i naprawde kazdy znajdzie cos dla siebie,dom mam urzadzony w dobrym stylu za niewielkie pieniadze,dojazd rzeczywiscie nie fajny,ale warto!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

czy ktoś zna telefon do tej giełdy meblowej w pruszczu ? albo wie jak sie tam wystawic? chce sprzedac meble
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przestrzegam przed firmą Tomar z Redy, sprzedają meble na Allegro i na Giełdzie w Pruszczu. Zamówione meble zostały dostarczone do nas z wadami, są kłopoty z reklamacją, zbywają nas przez telefon. Nie polecam, a wręcz przestrzegam!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Koszalinie też:(

Zależy jak się trafi. Przestrzegam przed Wilkowskimi z Kamionki chyba, że ktoś lubi przez miesiące mieć rozgrzebane meble i dostawać zapewnienie, że już jutro zostanie wszystko poprawione. Oczywiście nic takiego się nie dzieje.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie od grudnia pan zwodzi masakra zastanowcie sie ludzie nie kupujcie nic u tego pana , pan wylacza telefon tak ze kontakt beznadzieja a jak juz sie odezwie to zapenia ze naprawi ale to niestety tylko obietnice, mi sprzedla stól z jedenj strony cienszy z drugiej grubszy w krzeslach widac wielkie wkręty masakra juz mi cierpliwosci brak
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupuje sie od dobrej firmy i niema klopotu tanio i dobrze to mija sie z celem kupilam z gieldy od firmy dorex z czerska i jest okej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

robilam tam kuchnie-wanilia-wenge.jestem bar.zadowolona i za male pieniadze.polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Właśnie dowiedziałam sie o tej giełdzie. Szukam mebli kuchennych może pani podać jak nazywała sie firma co robiła dla pani meble?/

jestem producentem mebli lozek lozeczek stołow krzeseł dla dzieci oraz kuchni z laminatu jak i rowniez z drewna oraz innych mebli numer kontaktowy 513 602 961
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Też robiłam meble kuchenne wanilia i jestem baaaardzo zadowolona.Nie pamiętam dokładnego adresu ale zamawiałam na giełdzie u Pani która jest producentką z Elbląga.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

bron boże u wilkowskich
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A u kogo pani robila ?! sa jakies namiary albo zdjecie bym bardzo prosiła eliza250@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie piszccie u kogo kupowaliście. Dobrzeże jest napisane u kogo nie kupować. Jak chwalicie firmę, to powiedzcie nazwę, ponieważ nie wiadomo do kogo można się zgłosić. No chyba że jest to ściema, autoreklama jakiegoś producenta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witamy, Meble z Pruszcza Gdańskiego? Jak najbardziej! Zapraszamy do firmy Jupiter-Meble, które znajduje się niedaleko giełdy, My jesteśmy sprawdzonym wykonawcą, który działa na rynku od wielu lat. Wykonujemy meble na miarę nie tylko pomieszczenia, ale też kieszeń klienta. Wykonujemy meble na wymiar, kuchnie, zabudowy. Do Państwa dyspozycji jest architekt, który zawsze pomoże zaprojektować nie tylko meble, ale również całe wnętrze. Zapraszamy do współpracy! tel. 501 743 437
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam, kupiłam tam kuchnie, dwie rogówki w bardzo rozsądnych cenach, pufy itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

przeprowadziłem się do Gdańska z południa Polski( przeprowadzka związana z pracą). Koszt transportu mebli z okolic Wrocławia był na tyle wysoki(plus ew.straty transportowe),że po naradzie z żoną postanowiliśmy wyposażyć mieszkanie w Gdańsku i meblami kupionymi na miejscu.Odwiedziliśmy kilka sklepów-giełdę też.Wybór olbrzymi!Ale po zliczeniu kosztów(cen mebli)postanowiliśmy kupić nowe(gwarancja,jakość itp).I tutaj niespodzianka:wcale nie kupiliśmy mebli "przechodzonych" za dobre pieniądze.Kupowaliśmy w sklepie na parterze Top Shoppingu w Gdańsku(sklep z czarno-zielonym logo). Termin realizacji trochę był opóźniony(ponad tydzień mieszkaliśmy na kartonach) ale dodali za to rabat.Pomyślcie,czy warto kupować używane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

A kto ci powiedział, że meble z gieldy są używane? Chyba nie doczytałeś wątku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

o co kaman? nikt tu nie pisze o uzywanych meblach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

FIRMA STYL-MEBLE - wykończenie i montaż do bani. Monterzy robią szybko i niedokładnie. Reklamacja trwa ponad 3 tygodnie po wielkich bólach. Pani z która podpisało się umowę po wpłaceniu całej kwoty nie odbiera telefonów. NIE POLECAM........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam,
informuje ze od listopada zeszlego roku zmienil sie zarzadca gieldy w Pruszczu Gdanskim.
Obecnie firma zajmująca sie giełdą to firma Kreno Trade.
Pozostałę dane znajdą państwo na stronie http://www.gielda-pruszcz.pl

Pozdrawiam
Bartek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kupiłam meble do pokoju na giełdzie, nowe i od ponad 5 lat i jestem nadal z nich zadowolona nic się nie uszkodziło i służy mi do tej pory ; )

Czy macie może opinie o firmie PATPOL z okolic Elbląga?

Witam niech Państwo nigdy nie kupują od firmy PATPOL mebli, zero rzetelności. Jakiekolwiek zgłoszenia reklamacji są ignorowane, czekam już ponad trzy miesiące na naprawienie 3 systemów w szafkach.
Jeszcze raz nie polecam !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

WITAM!! Jeśli chodzi o zakup mebli w Pruszczu Gdańskim polecam Firme Dorex z Czerska. Zakupiłam od tej Firmy stół i krzesła i jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobry wieczór zamówiliśmy u wilkowskich meble pol roku temu na grube pieniądze do dziś ich nie dostarczyli . Jaki państwo mieli sposób na zmotywowanie ich do odbioru sowich mebli ?Bardzo prosze o odp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

jestesmy producentami stolow i krzesel dobrej jakosci w dobrej cenie telefon 60ersk769841
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

polecam przejechać się na giełdę!! też się tam wybieram :)
Moi Rodzice tam meble do kuchni i do przedpokoju zamówili i naprawdę super!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIE WIEM CO LUDZIE WIDZĄ W GIEŁDZIE??? MOŻE KIEDYŚ TO BYŁO COŚ, GDY NIE BYŁO SKLEPÓW, MARKETÓW ITP.
jEDNA WIELKA KICHA, A RZECZY DROŻSZE 20-30%. TEN KTO NIE ZNA AKTUALNYCH CEN KUPI WSZYSTKO BO "NA GIEŁDZIE TANIEJ"
SMUTNY ELEMENT PRUSZCZA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

NIESTETY ALE KOLEGA NIE MA RACJI.
MEBLE NA GIEŁDZIE SĄ ŚREDNIO TAŃSZE O 30% NIŻ W SKLEPACH.

NIESTETY TERAZ DUŻO SKLEPÓW MEBLOWYCH ZAOPATRUJĘ SIĘ W CHIŃSKIE MEBLE "DĘBOWE LUB BUKOWE"
CIEKAWOSTKĄ JEST TYLKO TO ŻE W CHINACH TAKICH DRZEW NIKT NIE WIDZIAŁ A JAK TRAFIA DO SKLEPU W POLSCE BAMBUS TO ZE SKLEPU DO KLIENTA WYJEŻDŻA JAKO DĄB:).

I TO JEST CAŁA PRAWDA O NISKICH CENACH MEBLI W SKLEPIE
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam niedługo planujemy zrobić kuchnię zastanawiamy się nad firmami w giełdy ale tak sobie myślę że dobrze by było zebrać na ich temat informacje najpierw, chcemy porządną kuchnie za rozsądne pieniądze, bardzo proszę o informacje na priv mala.malwi@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a ja bym chciala kupic jakas sofe narozna . mozna prosic jakies namiary na sprzedawcow lub producentow ? a najlepiej o podanie ich stron internetowych zebym mogla zdjecia obejrzec :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.mebleduet.pl

Chcemy jechać do Pruszcza na giełdę. Na co zwrócić uwagę? Coś polecacie?

Byłam dzisiaj w Pruszczu gdańskim i jestem miło zaskoczona meblami widziałam świetne krzesła nowoczesne to stronka sami zobaczcie http://www.morrion.eu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

morrion ma super krzesła i stoły naprawdę polecam kupiłam od nich komplet. Mają stoły i krzesła z resztą jak ktoś jeździ na giełdę to może zobaczyć POLECAM!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

a wiecie na co zwrócić uwagę przy zamawianiu kuchni http://www.projektykuchni.cba.pl

Ja osobiście polecam ELTAP24.PL WSZYSTKO SUPER ! POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krzesła piękne i eleganckie dzięki za informację. Porównywaliśmy w sklepie z mężem przed kupnem na 1szt zaoszczędziliśmy 25zł.
Krzesła mają metki także łatwo można porównać cenę . My zamawialiśmy na giełdzie ale można zamówić bezpośrednio przez stronę http://www.morrion.eu
Dzięki za informację pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie byłam na giełdzie w Pruszczu chyba ze dwa lata więc nie wiem jak to wygląda obecnie towar i ceny,ale kuchnię kupowałam 4 lata temu z giełdy i od razu był robiony remont w kuchni.Obecnie każdy kto wejdzie do mojej kuchni jest zaskoczony efektem.Bardzo ładna kuchnia i dobrze jest wszystko zrobione łącznie z kolorystyką nic nie odpada ani się nie psuje.Producenci byli z Elbląga.I tanie meble.

Szarotka daj namiary do wykonawcy twoich mebli kuchennych na ancia5807@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szarotka ja tez poprosze na niusia_buzka21@o2.pl, my do naszej kuchni o wymiarach szer180cm i dł 270cm rowniez szukamy mebli. Bylismy w Tczewie w kilku punktach i najtaniej to bylo4,500zł . sadze ze to bardzo duzo. nie chce wydac wiecej na meble niz 3 tys. do tak małej kuchni jutro jedziemy na te giełde

Witaj równiez poprosze namiar do kogos kto robił Tobie kuchnie Szarotka. Pilnie poniewaz czas w sumie tez nas nagli. niusia_buzka21@o2.pl

uważajcie na Wilkowskich!!! Niechlujnie zrobione, niedomalowane... po 2 latach wszystko się rozsycha, klej wychodzi. No koszmar po prostu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

test test
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy giełda jeszcze funkcjonuje? Czytałam artykuł , że działają do końca grudnia 2015.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....