gim nr 3- głupia szkoła

jestem w szoku jak można , nie dostrzegać ,tego co się tam dzieje np. ustawki po szkole , palenie po kiblach , pani pedagog tylko straszy policją , na palcach jednej ręki można wyliczyć kto tak naprawdę tam próbuje nas czegoś nauczyć , lekcje wf były prowadzone w nienormalny sposób przez pana marka k , tam by się przydała jakaś kontrola z kuratorium . tylko pare nauczycieli naprawdę uczy pani od chemi , pani od histori, pani od matmy . a jeszcze pani od informatyki nie umie prowadzić lekcji , ja się cieszę że jestem już absolwentem , ps. trzeba bardzo uważać żeby nie wpaść w ''złe towarzystwo" z okolicy szkoły .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gim nr 3- głupia szkoła

chłopcze myśli ze nikt nie dostrzega tego typu spraw ?oj, dostrzega tylko nie ma jak z nimi walczyć bo to syzyfowa raca ! dzieciaki zawsze będą palić po kiblach a nauczyciele zawsze będą bezskutecznie ich gonić. Teraz uczeń ma więcej praw niż nauczyciel. Jeśli pedagog wyczerpała wszystkie środki to zostaje straszenie policją. Taki jesteś ideał co wśród bandy kryminalistów wyrósł na porządnego? Idź na pedagogikę i wychowuj dzieci. Życzę Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

ja wyrażam swoją opinie , chyba mam do tego prawo ? a poza tym pani pedagog też mnie straszyła policją co ja nie pale , nie pije , nie ćpam. po prostu sie dobrze uczyłem w tamtej szkole i nadal się dobrze ucze , a poza tym mamy wszyscy prawo do własnej opini na tematy każde a ,sególnie szkoły !! , a ty jesteś pedagogiem żeby mi życzyć w tej sferze powodzenia? pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem i kocham swoją pracę choć teraz robię to w formie wolontariatu pracując z patologiami. Idź na studia i pracuj w tym zawodzie mając nad sobą chore prawo które daje dzieciakom więcej raw niż nauczycielem a po pierwsze dorośnij to pogadamy za kilka lat jak ci się zmieni perspektywa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6