ginekolog-połoznik-Ujeścisko, Orunia,Kowale

Temat dostępny też na forum: Orunia Górna
mieszkam od niedawna w Gdańsku-Poludnie, proszę o polecenie lekarza prowadzącego ciąże, najlepiej nie tylko te bezproblemowe,książkowe(jestem po poronieniu, poza tym staralismy się teraz dosć długo )
najlepiej w okolicach które wskazałam w tytule tj. Kowale,Ujeścisko, Orunia

z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ginekolog-połoznik-Ujeścisko, Orunia,Kowale

Polecam dr.Mielcarek. Przyjmuje ul. Sosnkowskiego 3 c/14, tel. 602384102
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ile kosztuje wizyta, czy w koszt jest wliczone USG?
w jakim szpitalu praktykuje?
czy dlugo trzeba czekać na wizytę, ma dużo pacjentek?

Witam, polecam doktora Michała Szafrana. Przyjmuje na ul. Platynowej 2C. Wizyta kosztuje 110 zł razem z USG (ma nowy sprzęt) pracuje w szpitalu wojewódzkim. Jak będzie uważał, że sobie nie poradzi to poleci innego dobrego specjalistę. Osobiście polecam, prowadził moją ciąże a rodziłam mając 36 lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Barbarę Frankowską-Konopę wizyta kosztuje 100zł wraz z usg i cytologią. W jakim szpitalu jest położną to za bardzo nie kojarzę ale bodajże w Wojewódzkim. Przyjmuje na Chełmie(niedaleko Ujeściska) ul.Chałubińskiego 33.
Rejetracja telefoniczna:605-09-73-73 dzwoni sie od 20 do 22. Czasami sie czeka na wizyte do tygodnia a czasem przyjmuje juz na drugi dzien. Na prawdę przemiła kobieta.

chciałam dodać ze kobiety przyjeżdzają do niej aż z Gdyni na wizytę.

witam chcialabym zarejestrowac sie na wizyte

Polecam Ewę Paszkiewicz. Przyjmuje w okolicach Kowal (ma super wypasiony gabinet prywatny, 100 zł wizyta). Jest też na NFZ w Baltimedzie na Oruni Górnej lub w Invicta (Gdańsk Medison 3 piętro) prywatnie lub tez na NFZ. Pani jest ginekologiem położnikiem, specjalistka także w wielu innych dziedzinach (strona www jest imponująca jeśli chodzi o zakres usług). Jestem jej pacjentką od ponad 3 lat, prowadziła moją drugą ciążę. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Baltimedu nie ma szans się do niej dostać - wczoraj dzwoniłam i Pani Położna mi odburknęła (miałam wrażenie, że oburzona, że w ogólę dzwonie), że nie ma miejsc. Koniec zdania. :) Potem dodała (rówie oburzona), że do czerwca ma wszytsko zapisane.
Zero pytania czy coś mi jest, czy jestem w ciąży itp. itd. wizyty prywatnej też nie zaproponowała :)

Położna prywatnej wizyty nie zaproponuje. Musisz do prywatnego gabinetu p. Paszkiewicz zadzwonić i sie umówić. A do baltimedu to fakt - tam do tej Pani to kolejki na 7-8 tygodni do przodu. Ale warto. Jak raz już wpadniesz na listę to potem nawet jak za tydzień będziesz musiała przyjść to będzie termin dla ciebie i tyle. Wiem, bo ciągle tam chodzę. Jak mi wyszła cytologia grupa III to termin był tego samego dnia i kazdego dnia kiedy tylko przychodziłam z kolejnymi wynikami. Poza kolejką pani zawsze mnie przyjmuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jaki jest adres jej strony internetowej, bo nie mogę znaleźć... :(

Inne tematy z forum

Wrażliwa skóra twarzy (55 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

leki robione (12 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...