glukoza w ciazy

Dziewczyny czyktoras z Was miala tak,ze z obciazeniem 50-tka glukozy wyszedl zly wynik i musialyscie powtorzyc 75g i tendrugi wyszedl ok?
Czy ten pierwszy to wyrok juz i do diabetologa? To znaczy wiem,ze robi sie jeszcze ten drugi,ale czy jestszansa,ze on wyjdzie dobrze?
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: glukoza w ciazy

zapytaj sie na Rodzinie i Dziecku, tam na pewno Ci odpowiedzą.

zależy jak miałaś robiony test, czy chodziłaś po wypiciu glukozy, ile razy miałaś pobrana krew itp.

zwykle po 50 (jeśli coś jest nie tak) robi się 75 :)

cukrzyca ciążowa to nie wyrok ;) zwykle wystarczy zmiana diety ;)

ja tak miałam... za drugim razem przy 75 wyszło super :)

Dzięki dziewczyny.
Jest wiec nadzieja ;) no jak nie to dieta ... dobrze,ze juz w sumie nieduzo zostalo ;p
Pozdrawiam

mialam cukrzyce ciazowa, i wszystko ok, trzeba bylo sie kluc glukometrem ,ale do przezycia :)

Racja, różnie bywa w życiu, ale, ludzie, czy coś takiego naprawdę się zdarza?! - http://sites.google.com/site/2492news - Jeżeli tak, to wtedy czym się różnimy od zwierząt?

To wszystko jest prawidłowe, ale... nagła śmierć z powodu choroby zazwyczaj burzy wszystkie nasze plany - http://sites.google.com/site/457news - dowiedziałem się, że jestem chory. Dzięki Bogu nie za późno

ja zrobilam obciazenie 75 i jest ok...
czyli jednak moze tak byc :)

Inne tematy z forum

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (59 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...