ognisko!!!!

w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnych...;) zapraszam wszystkich chętnych na ognisko...zapoznawcze:) które jest zaplanowane na 15.09.2012 w miejscu...do ustalenia;), mile widziane propozycje:) a zaproszony jest oczywiście każdy!!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ognisko!!!!

Vilette... podejmę się Twojej obrony. Pójdziemy na ugodę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świadkowie, rozprawa... Teraz to na pewno nie przyjdę ;)

Chciałabym... ale się boję, że będziesz chciał "zrobić" ze mnie mężczyznę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TB - chyba tak....ja mam swojego ....i chyba tego samego co Ty:) ale na razie to tajemnica ;)

vilette - świadkowie będą na ognisku i tamże odbędzie się wstępna rozprawa gdzie będziesz mogła złożyć wyjaśnienia....i wnioski:)

sissel....będziesz? no bądź mężczyzną! ;)))

Świadek zawsze ma prawo stwierdzić- nie pamiętam :)

Vilette - Oj tam, oj tam:P

Z reguły pamiętam, co mówię ( lub piszę ), proszę przedstawić świadków ;)

Aj, rozumiem, że wiesz o jakiego Neptuna mi chodziło?;)

vilette - obiecałaś tylko nie pamietasz;) mam na to świadków:)))...tu na forum gdzieś to było...ale się wymazało chyba albo wyblakło...;)))

Wkurzona - toć ja właśnie napisałem wyżej do "hannibal" ,że my się wcale nie znamy z reala i ,że to tylko tak tu wygląda:))
ustalone jest tyle,że w sobotę i albo polanka albo kolibki - bo jeśli na kolibkach można wynająć miejsce, mają wiatę w razie niespodzianki;)...no to nie będziemy się po polankach ze strażą miejską ganiać
...a odpowiedzi na pozostałe pytania np. o neptuna w gdyni (tego nawet google nie wiedzą-ilu już sprawdzało,przyznać się;) ) możesz uzyskać jedynie na tymże ognisku więc zapraszamy:)

Kaja, Aj : hmm, nie pamiętam, żebym coś obiecywała, ale zastanowić się mogę, to mogę obiecać ;)

1)To ilu Was na tym spotkaniu organizacyjnym było? jakoś widać daty mi się pozajączkowały ;)
2) Gdzie jest Neptun w Gdyni, bo znam tylko tego z Długiej w Gdańsku :D
3)co ustaliliście tak konkretnie?

Ps. ...ale z "bo nie będę taka nowa" to już nie załapałęm do czego to miało się odnosić?
- no kurcze, ja tu nikogo nie znam w realu, nawet na forum nie bardzo wiem kto jest kto? bo mi się większość myli (przepraszam), no to tyle :D

no właśnie...obiecałaś:)

Jakie WAM ? :) Obiecałaś, że będziesz.. :) obiecałaś...

Życie, życie jest nowelą, że tak zacytuję klasyka ;)

Co do ogniska-mam nadzieję, że pogoda będzie Wam sprzyjać :)

Vilette : Wcale nie pesymistycznie :) To życie :) Carpe diem jak stare przysłowie pszczół mówi ;)

to może postaram się pisać powoli i wyraźnie...bo czasem tak bazgrzę ;)
1. ognisko ma być 15.09 - sobota
2(primo;)). spotkanie organizacyjne - wczoraj (też sobota- cóż za zbieg okoliczności :))) ...dokładnie w Gdyni pod neptunem było...;)
3.majówkę również możemy zrobić w sobotę ( 15.09 jakby co;))

Wkurzona - ...ale z "bo nie będę taka nowa" to już nie załapałęm do czego to miało się odnosić?

Czemu tak pesymistycznie, ja tam zamierzam maja doczekać ;)

Nie wkurzaj się moja droga Wkurzona ;))))) Integrację planujemy na 15.09 :))) A gdzie? Podamy jak opanujemy sytuację :) Do maja może nas już nie być więc...proponuję rozważyć opcję przyszłej soboty :)

!5.IX ma być ognisko,
w sobotę (też 15!) ma być spotkanie organizacyjne,
na dodatek w Gdyni, ale pod Neptunem...

chyba nie ogarniam, ale ja się nie znam ;)

Ps. miłej zabawy Wam życzę, a jak ognisko będzie na majówce, to może dołączę? bo nie będę tutaj taka nowa ;)

hannibal - tak jak napisała TB - otwarte...nawet bardzo...pomimo mylnego wrażenia jakie niektórzy odnoszą czytając inne wątki, iż znamy się tu jak łyse konie;) wcale tak nie jest...w większości wymieniliśmy "parę" postów ale znamy się ...tak jak z Tobą;))))...więc zapraszamy! i wszystkich pozostałych, każdego kto może i ma ochotę....wiek,płeć itp nie mają znaczenia :)))

Inne tematy z forum

Testerk wierności (5 odpowiedzi)

Hej , podejrzewasz ze Twój Partner Ciebie zdradza? Z chęcią to sprawdzę za mała opłata...;)

Jak poprawnie zmierzyć długość wacka? (5 odpowiedzi)

Czytałem jak niektórzy się żalą ze maja za małe wacki bo raptem z 11cm. Może źle mierzą? Różne...

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....