ognisko!!!!

w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnych...;) zapraszam wszystkich chętnych na ognisko...zapoznawcze:) które jest zaplanowane na 15.09.2012 w miejscu...do ustalenia;), mile widziane propozycje:) a zaproszony jest oczywiście każdy!!! :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ognisko!!!!

1. Olej odpowiedzi na pytania "a ile? a kto?"
Ma być impreza otwarta. Nie podoba się, ze przyjdzie X? TO nie przychodź.

2. Z regulaminu, który sobie przeczytałem na miejscu, wynuika, że i tak wszystkie dane są mocno spóźnione. Trzeba było podać min 7 dni przed planowaną datą.
Zatem co różnica, ile podasz? Podaj 50

3. Mimo zewnętrzych znamion olewactwa - czuję się zobowiązany, aby wraz z Tobą mieć pieczę nad całością. I będę zwalczał każdy przejaw trzody. Ty, załatwiając zgodę w UM., zobowiązujesz się do pewnego poziomu. I masz jak w banku, ze Ci w tym pomogę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak prawdę mówiąc...
Wątek Aj-sida, ale sissel wypowiada się najwięcej, a formalnie w tym wątku nie potwierdziła przybycia.:)
Ja czynię powinność i potwierdzam przybycie na ognicho...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam z Aj-Sidem zestawiony hotlink.
On jest guru imprezy i jego decyzje są wiążące.
Nie chce podawać tel na forum - ok.
Mój nr: BBB 939 I70
Jakby ktos nie mógł trafić albo przyszedł za późno, jak będziemy realizowac Paln B, to dzwońcie.

nr zniekształcony, ale odczytywalny dla człowieka. Mam botofobię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla mnie również nie jest istotna ilość człowieków, tak jak napisałeś sadyl, że nawet we dwóch będziemy się świetnie bawić to wiemy,że będzie nas więcej:) pytanie moje było:
po pierwsze ze względu na pytania na priv "a ile osób"..."a kto" itp;)
ale po drugie - w sobotę muszę podać ilość osób i inne szczególy "odpowiednim służbom" ;) - nie ma to znaczenia jeśli będzie 9osób zamiast 8 ale jeśli podam ,że będzie 6osób a przyjdzie 30?...albo 60?....albo ...no dobra ,większych liczb nie znam ale może być nas dużo:)))

Dziękuję :)

Miło by mi było przemykac między Twymi kolanami w obie strony i często :)

To rozumiem. Rzadko się odzywa, ale konkretnie.

nie wiem czemu ale już kilka razy miałem skojarzenie po tym co piszesz i jak piszesz...no i po tym teraz czy zamiast sissel nie powinno być "Mała Mi"? ;)...a może to jakaś bliska rodzina? ;)

Spoko, spoko, będę ;)
Taki jest plan!!!

Myślałem o stronce, gdzie będzie wykaz partycypantów.
Na zasadzie: dołączasz, podajesz maila, dostajesz maila zwrotnego z weryfikacją i wówcczas się dana osoba poakzuje.
Niestety - zaponiałem haseł do mojej Netowej bazy MySql (wszysttkie dane są na lapku, który własnie jest u p. Doktora)
Ale czy tak naprawdę jest to istotne, kto będzie?
Ważne, ze będzie ognisko - a kto NIE dołączy ten (... dowolne szydercze czy obraźliwe stwierdzenie...)

Ten wzrost ma swoje plusy... istota przemyka między kolanami :)
Porozmawiamy jak będziesz w moim wieku... :)))

sissel - to było do sadyla...tylko się zawsze wepchasz ze swoimi postami....i to bez kolejki z resztą;)...ta dzisiejsza młodzież... za moich czasów...;))

no to "Przejdźmy od słów do czynów. Chciałem powiedzieć kilka słów." ;))
czy jest możliwość aby osoby zdecydowane ...lub prawie zdecydowane;) zgłosiły się albo na priv albo nawet tu? ( niektórych nie muszę pytać ,bo to oczywiste i wynika z postów... może ja też wpadnę na moment;))
To tak w celach statystycznych...i zapewnienia ew.opieki geriatrycznej;)

Co Ty się tak szeroko uśmiechasz? Przecież nie wiesz co mnie w Sadylowej wypowiedzi poruszyło.

:))))))))))))))))

Za dużo by komentować.

> skąd więc znasz takie określenia jak "ecru"

Za dużo przebywam z kobietami :)

> nie mogłem się powstrzymać od komentarza;)

i dobrze!

Dla samousprawiedliwienia:
Koleżanka kilka dni temu porposiła mnie, abym będąc w L-M (gdzie w zasadzie mógłbym być na liście płac) wymienił jej, zakupione przez Nią firanki - na takie same, ale bez wad.
P. Paulina w BOK-u (uwielbiam Ją) przyjęła reklamację bez problemu - i żeby nie tworzyć bytów (brzytwa Ockhama) zaproponowała wymianę - zamiast zwrotu i zakupu innych.
Polazłem na właściwy dział, znalazłem co trzeba (tzn to samo oznaczenie i te same wymiary) po czym p. Paulina dobrze sie ubawiła, mówiąc:
"wie Pan - przyniósł Pan do reklamacji firanki ecru - a wybrał Pan białe zasłony"
Czyli: nie jest ze mną żle :)

... albo sami z bólem głowy :)

niech spróbuje nie być.... od niedzieli musiałaby zmienić nick bo tu będą sami wkurzeni jak się nie stawi ;)

aaaaa.... tera rozumiem- to się zna , rozróżnia,umie nazwać itd. ....ale prawdziwy maczo nie może ot tak .... ;)))) zawsze chciałem być "prawdziwym macho"!;)...a wyszło jak zawsze:( ;)))

Inne tematy z forum

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (50 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Gay Gdańsk (89 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...