gorąco polecam rodzicom, dla których ważne jest, aby ich dziecko miało cudowne dzieciństwo

Witam,
Jestem zachwycona miejscem jakie poleciła mi koleżanka. Przedszkole jest czyste, zadbane i urządzone z niezwyklą starannością. Grupy nie są duże, przez co panie poświęcają całą uwagę dzieciomi. Moja 2 letnia córeczka po dniu tam spędzonym zawsze wraca uśmiechnięta i radosna. Cieszę się, że moje dziecko ma ciekawe zajęcia oraz najlepszą opiekę jaką mogę mu zapewnić, kiedy jestem w pracy.
Gorąco polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inspiratio-tak trzymać

Bałam się pierwszych chwil w przedszkolu, ale dzieki temu, że swobodnie można być z dzieckiem w pierwszych dniach, a później Panie wysyłają sms-y jak dziecko sobie radzi, to udało nam się przez to przejść i jesteśmy bardzo zadowolone. Jest czyściutko, elegancko i naprawdę profesjonalnie.

Re: gorąco polecam rodzicom, dla których ważne jest, aby ich dziecko miało cudowne dzieciństwo

Zgadzam się ze wszystkimi polecającymi. Przedszkole jest na wysokim poziomie, zabawki starannie dobrane, przemyślane zajecia i przesympatyczne panie. Dodatkowo właścicielka, które jest psychologiem i potrafi doradzić jak reagować na różne sytuacje. Moja córka już drugiego dnia zaczęła w domu śpiewać piosenki z przedszkola :)