Lis lechu - opinia (1) Wszystko jest bardzo dobrze , nawet celująco bym powiedział.. Lis lechu Kasia - opinia (1) Wspaniałe miejsce i cudowni nauczyciele. Mój synek codziennie chętnie tam... Kasia Adam, tata czterolatki - opinia (1) Moja córka uczęszcza do przedszkola od roku. Nie było to łatwe dla nas, aby... Adam, tata czterolatki
Mama sześciolatka - opinia (1) Z łezką w oku kończmy nasz czas z Inspiratio. To wyjątkowe miejsce, jak i... Mama sześciolatka Ewa - opinia (1) Dziękując wszystkim Paniom nauczycielkom, a szczególnie Dyrektor przedszkola,... Ewa Odpowiednie miejsce dla mojego dziecka (1) Jestem mamą 5 letniego chłopca. Syn bardzo rozwinął się w przedszkolu. Dzieci... Justyna J. Ogólnie (1) Jesteśmy w Inspiratio od września i polecamy to przedszkole wszystkim... mama 4 latka Super! Polecamy!Zadowoleni Rodzice. (1) Polecamy z całego serca!, Nasz Syn zakończył już co prawda uczęszczanie do... Nylec Dariusz Polecam! (1) Przedszkole Inspiratio polecam z całego serca. Przemiła atmosfera,... Mamma Super! (1) Polecam wszystkim rodzicom, którzy chcą czuć, że ich dziecko jest w dobrych... Rodzice 3-latka Świetne podejscie do maluszków (1) Synek chodził do grupy żłobkowej przez ostatni rok i wszystkim polecam to... Alicja Maria - opinia (1) Mój synek uczęszcza do Przedszkola Inspiratio od września. Jako mama jestem... Maria Pierwszy miesiąc (1) Właśnie minął pierwszy miesiąc pobytu mojego synka w przedszkolu. Dzięki... Mama Angelika Pierwsze dni (1) Jesteśmy właśnie po pierwszych dniach adaptacji do przedszkola. Pamiętając... Asia K. Naprawdę piękne miejsce (1) Zacisznie, spokojnie, dzieci biegają w ogrodzie:), ale przede wszystkim liczy... Lucyna Opieka i edukacja (1) Moja córka uczęszcza do przedszkola od maja. Początki były chyba trudniejsze... Joanna Rewelacyjne miejsce! (2) Jesteśmy z mężem oboje pod wrażeniem podejścia do naszej malutkiej,... Tola wyjatkowe miejsce (2) dlugo szukalam miejsca dla synka. Ciężko mu było się zaadoptować, ale... Asia Pięknie i ciekawie (3) WIdziałam już wiele różnych przedszkoli. To miejsce jest zupełnie inne.... Ewa zdecydowanie polecam (1) Bardzo cieple, przyjazne dzieciom miejsce. Panie bardzo sympatyczne, widać ze... mama