gorsety bielizniarskie...

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Moje drogie panie, gdzie moge nabyc dosc nietypowy gorset ??Nietypowy poniewaz gorset z mojej sukni ma dosc nisko plecy...duzo, duzo ponizej lopatek...mam nadzieje, ze wiecie co mam na mysli:)))))tym samym sposobem problem z bielzna sie pojawia. Jakiekolwiek silikony z przodu odpadaja i wynalazki podtrzymujace biust rowniez:))))))))))), zalezy mi natomiast wlasnie na takim gorseciku bieliznianym..haha i nie jest to wytwor mej wyobrazni, gdyz dokladnie taki widzialam u kolezanki, od ktorej zakupilam suknie, z tym ze ona swoj nabyal pozat Trojmiastem..Czy moze wiecie gdzie moge nabyc taki na terenie trojmiasta???
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gorsety bielizniarskie...

nie wiem czy teraz cie zle nie doinformuje ale slyszalam ze kolo dworca pkp we wrzeszczu jest gorseciarka.podobno robi na zamowienie .wiec na wszelki wypadek proponuje zajesc i sprawdzic.poniewaz ja nigdy tam nie bylam wiec glowa zreczyc nie moge:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...