graffiti na auto

Temat dostępny też na forum: Inne
od razu zaznaczam: nie jestem z policji, strazy wiejskiej ani jakiejkolwiek innej sluzby mundurowej. mam stara fure - opel astra kombi, na ktorym zamarzylo mi sie miec graffiti. tresc/forma obojetna, byleby nie tyczylo polityki, religii, itp.

lakier sie sypie, stad ten pomysl. zamiast malowac kolejki moze ktos by chcial maznac mi auto? zabezpieczenie po mojej stonie (szyby, lampy, itp). termin, czas, miejsce do uzgodnienia. moge wyslac fotke na dowod, juz w paru miejscach jest dziabnieta pedzlem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: graffiti na auto

Do d*py to bedzie wygladac jak kupa zlomu.Farby drogie pozniej dobrze bedzie jeszcze bezbarwnym pokryc.Ja bym zrobil sticker bomb.

Na aucie to sie aerografem robi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: graffiti na auto

no ma być inaczej. sticker bomby (mam nadzieję, że nie obrażę nikogo bo nie mam zamiaru) to robią sobie 18nastoletni chłopcy w cywikach. przynajmniej tacy jeżdżą w okolicach świętokorzyskiej. dla mnie to (jak dla 34latka - emeryta :) ) no nie jest kóll :)

nie pytałbym się, gdybym czegoś takiego nie widział na własne oczy. cała fura (bodajże to był pasacior) w graffiti. jedynie okna i lampy bez.

aha, to ma wyglądać jak kupa złomu, ale na wesoło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....