great

Małe uwagi dla tych co za dużo narzekają :
1) Jeśli od poniedziałku do piątku planujecie się wybrać na oddział ratunkowy na izbę ORTOPEDYCZNĄ radzę po 15:30 gdyż nie będzie trzeba oczekiwać na ortopedę, do godz 15 jest tzw łapanka z oddziału i czasem trwa to godzinami - taki system
2) Kolejka do gabinetu nr 1 jest prawie zawsze i prawie zawsze nie ma miejsc na internach (więc może wybierzcie się do Szpitala Marynarki Wojennej ?)
3) Czytajcie, że na drzwiach gabinetu 3 i 4 napisane jest PUKAĆ I CZEKAĆ na wezwanie. Nie lubię jak pacjent leży z gołymi gonadami i wchodzi ktoś mówiąc, że chciałby tylko kartę zostawić - naprawdę wyjdziemy i ją od was wezmiemy
4) Nie przychodźcie z dwudniowymi urazami bo tylko blokujecie tych naprawdę nagłych pacjentów - zapraszam do przychodni
5) no i ostatnia rzecz to nie płaczcie,że nie przyjęliśmy dziecka z urazem gdyż nie mamy chirurgii dziecięcej ! Szp Wojewódzki lub PCK Redłowo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dot. rejestracji

Jakis koszmar - musialem blagac o zrobienie ksero wypisi oddziialu okulistycznego. Ksero bylo potrzebne lekarzowi ktory sciagal szfy z oka. W rejestracji powiedziano mi ze ksero moage sobie zrobic na miescie,Pani ktora powiedziala mi o tym stala obok ksera.Po malej wymianie slow zrobiono mi ksero za ktore zaplacilem 64 gr.Pania pracujacum w rejestracji chcialem przupamniec ze mamy XXIw i naprawde ksero to nie jakes naedzwyczajne zjawisko , a pozatym troche zyczliwosci, Pacjent
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: great

Popieram, Sor to szpitalny oddział ratunkowy a nie miejsce gdzie mozna przyjsc gdy cie rodzinny nie przyjmie, pracuje w szpitalu i sama musialam na ostro z soru skorzystac, 3 dniowe paluszki, lub zlamane tipsy to chyba albo poz albo kosmetyczka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0