grupy MTBO

Heja,
Od niedawna zainteresowało mnie MTBO, poszukuje jakieść grupy w Trójmieście, aby się doczepić. Jestem początkująca w tej kwesti (nie licząc drobnych krótkich rajdów).

moc sedreczności, będę wdzięczna za info

Stokrota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: grupy MTBO

www.harpagan.pl i wybierz klub.

Heja,
Dzięki za informację. A wiesz może jak wyglądają ich treningi, tj. czy każdy trenuje sam czy grupowo. Czy ktoś uczy orjętacji, czy raczej metodą prób i błędów każdy sam dochodzi do wprawy?

Będę wdzięczna za info
Pozdrawiam
Stokrota

Stokrota napisał(a):

> Heja,
> Dzięki za informację. A wiesz może jak wyglądają ich treningi,
> tj. czy każdy trenuje sam czy grupowo. Czy ktoś uczy orjętacji,
> czy raczej metodą prób i błędów każdy sam dochodzi do wprawy?
>
> Będę wdzięczna za info
> Pozdrawiam
> Stokrota

W tym sezonie mają być również wspólne treningi - polegające na nieoficjalnych zawodach, bo zawody to najlepsze miejsce na trening.
Pozdrower

Witam
Najbliższy wspólny trening odbędzie się we wtorek o 11.00. Zbiórka przy krzyżu na końcu ulicy Abrahama. Należy mieć rower i kask z obowiązkowego sprzętu. Więcej szczegółów proszę o kontakt na e-mail klub@harpagan.pl lub tel 0606-210-024. Serdecznie zapraszam
Karol Kalsztein

Szukam ekipy o regularnych treningach, chciałabym podciągnąć orjętację.
Sama jeżdzę około 22 godzin tygodniowo, latego też chciałabym regularne treningi.
Znacie może jakąś taką grupę?

pozdrawiam
Stokrota

Witam ponownie.
Za dużo grup MTBO w trójmieście nie ma, raptem jedna tak więc jak wyżej zapraszam zadzwoń albo napisz e-mail. Widzę że z kondycją nie powinno być problemu, orientacja jednak to inny stopień wtajemniczenia. Tak więc jak napisałem mogę nawet osobiście pomóc i pouczyć ale krok należy do Ciebie :)) zapraszam
Karol Kalsztein

Karol, co to za trening ? moze by tak mejlowo powiadamiac, albo na stronie pisac. ;]

Pzdr.

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...