halka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy wiecie, gdzie mogę dostać halkę do sukni ślubnej w rozsądnej cenie? Salony sprzedają po 250zl, ale wiem, że na Allegro bywają od producenta po 50zl. Wolałabym jednak dotknąć i zobaczyć na żywo.
Kupiłam suknię w salonie i dostałam do sukienki halkę gratis, ale gdy mierzę suknię, wydaje mi się, że bez halki lepiej leży. Ta moja halka jest na kołąch, dość rozłożysta. Chciałabym znaleźć trochę skromniejszą, węższą, bo halka być musi. Suknia się wtedy lepiej układa, zresztą same doskonale wiecie :)
A może ktoś ma adresstrony internetowej sklepu z akcesoriami ślubnymi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: halka

Jest w internecie firma, która bardzo tanio sprzedaje welony, rękawiczki. Ja spotkałam się z Panem Grzegorzem osobiście w Gdańsku. Bardzo sympatyczna osoba! Ma w swojej sprzedaży również halki. Myślę, że za 50 zł dogadacie się.
Na prv wyślę nazwę, żeby nie było afery ;)

Oj dopiero teraz zauważyłam, że nie podalaś maila.
W takim razie podam stronę bo to nie tajemnica www.lanetti.com.pl
Skontaktuj się najlepiej osobiście z właścicielem.

tak ja też polecam Pana Grzegorza...kupiłam u niego welon w super cenie

Nina, jestem Ci bardzo wdzięczna :)
Wielkie buziaki dla Ciebie. Pozdrawiam serdecznie :D

Nina tam jest mój stroik za 37zl!! Ja za niego zapłaciłam 80zl w salonie ^$%^#^@

A moja siostra naciela sie na stroik od tego facia- rozlecial sie juz przed slubem , to sa totalne podrobki , a szkoda , bo ceny atrakcyjne. A co do aurelki , to sproboj wyjac te kola z sukni , pewnie tak mozna i po sprawie.

Marika, ja w poniedziałek te halki obejrzę. One są bardzo niedrogie i jeśli znajdę jakąś fajną bez koła, to kupię. Jeśli nic mi nie wpadnie w oko, to faktycznie pokombinuję z moją. Słyszałam, że krawcowa może zmniejszyć obwód koła, przyciąć i wszyć na nowo.
Chyba jednak wezmę ze sobą suknię i na miejscu zmierzę.
A co do stroików, to ten mój z salonu za 80zl nie wygląda na trwały. Wszystko trzyma się na słowo honoru. Może na targach wypatrzę fajniejszy, albo zdecyduję się na żywe kwiatki.