hejter - opinia

taka pizza jaką dostałem dzisiaj to chyba za karę. lepiej wyglądają odmrażane riggi z mikrofalówki, na prawdę, dostałem niedopieczoną lejącą się niesmaczną pizzę która nie była smaczna. szkoda bo miałem wielką ochotę na smaczną pizzę i coś co miało mi dzisiaj sprawić radość sprawiło mi raczej smutek i problemy gastryczne później. Biesiadowo było lepsze w 100%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hejter - opinia

Witam,
jeżeli taką pizzę otrzymał Pan to dlaczego nie przyszedł Pan do lokalu i oddał ją!
Oskarżenie takie na forum nie przyczynia się ani do wyjaśnienia sytuacji ani na polepszenie stosunków międzyludzkich.
U nas nie ma mrożonego ciasta!
A poza tym - jeżeli jest coś nie tak z produktem to chyba lepiej nie jeść i nie narażać się problemy gastryczne jak - Pan to określił.
Zapraszam do odwiedzenia naszego lokalu i skonsumowania na miejscu i wyrażenia swojej opinii a nie ukrywając się pod płaszczykiem anonimowości.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

niestety jest dość kiepsko, zamawiam pizzę z rukolą, dostaję ze szczypierkiem, sałatka cezar niestety to zwykła sałatka z kurczakiem, a jakość pizzy nienajlepsza, biesiadowo nie było super, ale teraz jest jeszcze gorzej.

Swoją drogą chyba właściciele nie spodziewają się ze niezadowolony klient podejdzie i powie że jest do bani :(
Zresztą warto obsłudze zwrócić uwagę na mycie rąk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, zdarzało mi się jadać dawnymi czasy w barach, pizzeriach itp i potrafiłam zwrócić uwagę jak było coś nie tak. Ale kompletnie zaskoczył mnie Pan tym nie myciem rąk. Zauważyłam to u poprzedniego pizzerana który już nie pracuje u mnie min z tego powodu, ale czy pozostali też tego nie robią? Zwrócę na to uwagę na pewno. A co do sałatki cezar sprawdzę przepis i sprawdzę z czego jest robiona. Serdecznie dziękuję za uwagi. Pozdrawiam

niestety, po skasowaniu za sałatkę , bez mycia rąk przystąpiono do jej przyrządzenia :(

mam nadzieję że coś się zmieni i będzie gdzie jeść domowe jedzenie

Dziękuję - zwrócę na to uwagę