Niespodziewani goście (1) Przyjechali goście niespodziewanie, a tu pora obiadowa, wybawienie -... Maria Smacznie i pomocnie (1) Robiłem imprezę w przydomowym ogródku. Poprosiłem ów firmę o przygotowanie... Romcio Polecam! (1) Pizza bardzo smaczna, wypieczona, na cienkim cieście, dodatków nie... M.
Zróbcie coś, zeby było smacznie!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Skorzystałam j jestem zawidziona...... Pizza nie była doprawiona. Niczym!!!... Zieleniszanka Kebabowa pomyłka (2) Ostatnio udałem się tam skonsumować Kebaba... Niestety naprawdę to nie... Oliver zawiedziona (1) Korzystałam od początku istnienia lokalu wiele razy i zawsze było wszystko... kobieta Polecam bardzo szybko i smacznie (1) Polecam nowy wlasciciel nowe lepsze pizze i posilki jadam prawie codziennie. Bartek hejter - opinia (6) taka pizza jaką dostałem dzisiaj to chyba za karę. lepiej wyglądają odmrażane... hejter Miłe zaskoczenie :) (1) Bardzo miłe zaskoczenie :) Byłem w lokalu na pizzy i obiedzie. Dania bardzo... Piotr smacznie (1) Wielkim dla mnie było ułatwieniem zorganizowania Pierwszej Komunii Św. dla... Krystyna szybko smacznie (1) Mozna szybko, smacznie i tanio zorganizowac przyjecie w pracy. Wykorzystałam... Ania