hipodrom Sopot ??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witam...czy ktoś wie coś na temat hipodrom Sopot - restauracji? wydaje sie być urokliwym miejscem, ale wolę sie upewnić czy dobrze celuję to miejsce na swój ślub. Dokładnie namierzyłam większą salę na ok. 100 osób...ktoś tam sie bawił lub zna opinie? Proszę o odpowiedzi
MARTA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hipodrom Sopot ??

Powiem to co reszta. Poszukaj we wczesniejszych watkach. Bylo o tym.
Wypowaidal sie chlopak ktory mial tam wesele i w razie pytan sluzy pomoca. Ja tam jutro jade na rozmowe na 18.00. Jakby co to sie przypomnij i powiem jak bylo. pa

ale gdzie są te wątki? nie mogę znaleźć...nie za wiele tu tego mamy o Hipodromie. najważniejsze pytanie do tego już obżenionego chłopaka, to czy jedzonko było dobre i które menu wybrał?
pozdrawiam, Marta

Moja przyjaciolka miala tam wesele,a ja bylam swiadkiem i musze powiedziec, ze wszystko bylo prawie dopiete na ostatni guzik- poza tym miejsce ma swoj niepowtarzalny urok i wystroj jaki zapewnia lokal jest bogaty i romantyczny ;)

Bylam tam wczoraj na rozmowie.

Menu za 120zl. Ciasta, zespol, alkohol, soki, owoce we wlasnym zakresie.
Oplata za wynajecie sali wynosi 300zl.
Nie pobieraja korkowego.
Wystoj sali - dzien przed od poludnia jest udostepniona dla mlodych.
Koktail powitalny.
kawa, herbata - bez ograniczen.
Sala "mniejsza" -mily klimat.
jest jeszcze wieksza sala na wieksze wesele. Dla nas - to nasze osobiste zdanie - bez klimatu, male okna.

hej wlasnie przeczytalam Twoją wypowiedz. Czy przystrojenie stolow nalezy do Was czy do organizatorow? A i te 300zl ? Wcześniej o tym nie slyszalam..Coś takiego wprowdzili? Pozdrawiam

Z tego co ja zrozumialam to taki podstawowy wystroj sali (glownie chodzi o stoly) oni zapewniaja ale sprawy balonow i jakies zawieszek np. na lampy, okna to juz para mloda.

A jesli chodzi o te 300zl. to zauwazylam to dopiero wczoraj jak wypisywalam to wszystko co jest wyzej.
Dostalismy od pani wykaz menu i za co placa oni a za co my i jak zobaczylam te 300zl (za wynajecie sali) to bylam w szoku a pod tym "nie pobieramy korkowego". Usmialam sie z mama....
bez komentarza.

Dziękuje za odpowiedz. Musze sie tam chyba osobiście wybrać. Pozdrawim

A włączyłaś oświetlenie??? Ja to od razu jak tam weszłam uczyniłam, i od razu klimat sali się zmienił! Oświetlenie jest boskie...
:>

Ja miałam tam slub w zeszłym roku i tak jak pisałam w poprzednich wątkach cena jest b. elastyczna.
Ostatecznie nam wyszło dużo poniżej 120 zł za osobę, ale to dzieki temu, że zamówiliśmy obiad i lody, a resztę (napoje, owoce, alkohole i ciasta) organizowaliśmy sami...
pzdr
Mi