hm...
Nauczyciele są cudowni. Jak bym miała takich nauczycieli na studiach nauka była by tysiąc razy lepsza. Pan Kenny i Godwin (przepraszam jeśli źle napisałam) są poprostu przecudowni. Uczą Cię tak długo az zrozumiesz nawet jesli jesteś takim cielątkiem jak ja! Nie ma czegoś takiego ze mówią dobra i lecą z tematem dalej nie rozumiesz to zostają na przerwie i tłumaczą tłumaczą tłumaczą i co jeszcze tłumaczą aż wkońcu zrozumiesz. Oprócz tego opowiadają ( w czasie przery) niesamowite historie i bardzo ciekawe rzeczy. Niestety nie wszystko jest takie na "+" miałam wykupiony bon na 35godzin nie widziałam dokladnie kiedy on mi się skończy ale liczyłam na to że zostane o tym powiadomiona chodziłam więc przez pazdziernik-listopad oraz grudzien w styczniu dostałam powiadomienie ze musze przyjsc i zapłacić za grudzień bo chodziłam tam bez wniesionej opłaty. CO miesiąc chodziłam do recepcji i się pytałam czy wszystko wporzadku zawsze dostawałam odpowiedz twierdzącą. No i niestety musiałam wniesc opłate za Grudzień. Kiedy poszłam do biura wyjaśnić tą sytuacje dowiedziałam się że do 35 każdy umie liczyć i że to moja wina.
Podsumowując nauczycieli polecam w 1oo% cała reszta daje wiele do życzenia.
Podsumowując nauczycieli polecam w 1oo% cała reszta daje wiele do życzenia.