polecam (2) Ja też polecam. Ujęli mnie tym, że bardzo im zależy na tym, żeby nauczyć.... Przemek ŚWIETNA SZKOŁA! (5) Zacząłem do nich chodzić chyba rok temu i muszę powiedzieć, ze jestem... RomekT. Godni polecenia! (1) Niskie ceny, bardzo wysoki poziom, zaangażowani lektorzy, dobre wyposażenie,... Czeq
Akademia Językowa to dobry wybór (6) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę. Podobał mi się system nauczania,... Matt polecam (3) Metoda idealna dla osob ktore nie mogą usiedzieć w miejscu i roznosi je... *Kropeczka Dobra atmosfera i skuteczne metody (3) Moje doświadczenia z Akademią w Gdyni są bardzo dobre. Mili ludzie, zawsze... Jerzy Polecam (1) Uczyłam się w Akademii rok, wcześniej chodziłam tam na callana. Jestem bardzo... Magda Polecam (2) W wakacje ukończyłam 2 tygodniowy intensywmy kurs języka angielskiego,... Magda Szkoła godna polecenia (1) Chodziłam do Akademii Językowej przez 2 lata, niestety przeprowadziłam się i... Ala888 Serdecznie polecam (1) od czasu zmiany włąściciela wszystko zmieniło się na lepsze wygląd sal i... Jarek akademia (2) Witam wszystkich, Jeśli chodzi o atmosferę w szkole to mówiąc najprościej -... Jarek Półkolonie letnie dla dzieci (2) Polecam wszystkim Półkolonie organizowane przez Akademię Językową w Gdyni.... Zadowolona Mama Szkoła godna polecenia (1) Polecam, jeżeli ktoś chce mówić po angielsku to tu jest to możliwe oczywiście... Jarek akademia językowa - polecam! (1) polecam wszystkim taką formę nauki języka. Częsta konwersacja z lektorem,... paula Gorąco polecam !!! (1) Bardzo skuteczna metoda nauczania. Całe zajęcia to konwersacje między... Adam12 hm... (3) Nauczyciele są cudowni. Jak bym miała takich nauczycieli na studiach nauka... kisiii Stefan - opinia (7) Ogólnie atmosfera w szkole bardzo sympatyczna, sprzyja szybkiej nauce.... Stefan polecam (1) świetna metoda, idealna dla osób których może nudzić standardowy tryb nauki.... Dorota świetna szkoła !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Uczestniczyłam w intensywnym kursie letnim - przez 3 tygodnie nauczyłam się... Natalia Szkoła jest ciekawa ! (1) Witajcie ! Sprawa generalnie zależy od doświadczeń indywidualnych. Ja... Natalia