Dziwia mnie poprzednie opinie odnosnie wlascicielki osrodka. Owszem - sam osrodek - budynek za wspanialy to nie jest; wyposazenie beznadziejne, sciany sie sypia, ale co do szkolenia nie mam zadnych powodow zeby sie zgadzac z opiniami ponizej. Teoria wykladana tak jak nalezy (nota bene przez ta 'niemila' kierowniczke), wszystko co malo byc zawarte zostalo zawarte (swoja droga, samemu to nie laska przeczytac ksiazke? wszyscy by chceli zeby im samo do glowy wchodzilo), czasami byly jakies zarty (mniejsze lub wieksze, ale nie kazdy ma dar do inteligentnego zartowania), 'krzyzowki' byly rozwiazywane z udzialem calej gupy, wiec kobieta nie gadala do sciany, tylko zachecala ludzi do partycypacji w zajeciach, zawsze mozna bylo pytac o jakiekolwiek niejasnosci. Co do jazd to instruktor z ktorymi jezdzilam w zeszlym roku jest bardzo dobrym nauczycielem i zawsze bede to powtarzac. Nie wiem jak jest teraz, ale chyba kadra instruktorska sie troche zmienila. Ogolnie wspominam caly kurs bardzo milo. Zrobilam tam kategorie A i B i nie zaluje. A wracajac do samej kierowniczki - bez przesady... dla mnie byla bardzo mila za kazdym razem, lubilam z nia rozmawiac i nie mam do niej zadnych zastrzezen.