Kurs prawa jazdy kategorii B w LOK w Sopocie (2) Zapisałam się na kurs do LOKu, ponieważ miałam tam blisko oraz usłyszałam i... Klaudia dziękuję i pozdrawiam (1) Właśnie wróciłam z południa Polski sama prowadząc autko :) i właśnie tutaj... Ania ZADOWOLONY (2) napisze krotko,jazda z p. Krzysztofem to prawdziwa przyjemnośc,bez... nie ma znaczenia
Dzieki (1) Dziekuje mojemu instruktorowi Krzyskowi ze przygotowanie mnie do egzaminu,... johny ZDAŁAM (1) Dziękuję serdecznie P.Tomkowi za przygotowanie mnie po dwu letniej przerwie... nenus Obiecałam pozytywną opinię to jest :) (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły, wykłady prowadzone są jasno i rzeczowo.... Agata nie Aga Obiecałam pozytywną opinię to jest :) (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły, wykłady prowadzone są jasno i rzeczowo.... Agata nie Aga SUPER!! (1) Polecamwszystkim jazde z panem Tomkiem Kozakiem, przesympatyczny, cierpliwy i... Paulina Polecam (1) Jedynym minusem Loku jest cena za kurs, widziałem już tańsze, ale jakość... Taiyou Lepszej szkoły jazdy nie mogłam wybrać!! (1) Szkoła warta polecenia. Nie ma problemu z ustalaniem godzin jazdy czy nawet... j siemkaa (1) no tam budynek budynkiem :PP ogolnie fajnie... kierowniczka nice ;] fuury... no jak to kto? ja :D Spoko (1) faktycznie budynek zostawia troche do życzenia,ale nie o to przeciez tu... Fanta Polecam!!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z całego kursu. Pani kierowniczka to bardzo miła... m kursantka Kurs Instruktorów (1) Polecam zdałem za pierwszym razem a wszyscy straszyli ze egzamin niewiadomo... Jacek K Polecam :) (1) Mi się wydaje, że niektórzy mają problem z własna osobą i nawiązywaniem... Dżungla :P monika - opinia (1) Nie mam pojęcia skąd taka negatywna opinia na temat pana T. Jeżdże z nim już... monika Ania - opinia (1) Nie wiem skąd biorą się te negatywne opinie ale nie sądze by pisali to... Ania Nie polecam !!!!! (1) Wystrój fatalny, bród, pleśń na ścianach, smród. Sprzęt co chwile popsuty. Co... Kursantka ocena (1) Jestem zadowolony,budynek niekoniecznie ale przecież nie chodzi tu o jakość... Marcin hmmm... (1) Dziwia mnie poprzednie opinie odnosnie wlascicielki osrodka. Owszem - sam... D+Ó