homfi

Agencje nieruchomości i pośrednictwo Wynajem mieszkań

Gdańsk, Officyna al. Grunwaldzka 50

Nikola - opinia (2) Wszystko przebiegało sprawnie na najwyższym poziomie. Nikola Ewa - opinia (2) Skuteczna pomoc w wynajęciu mieszkania, dogodny kontakt z agentem. Polecam p.... Ewa Bartosz - opinia (2) Polecam firmę każdemu! W całym procesie byliśmy wspierani przez agentkę Julię... Bartosz
Danuta Tartas - opinia (2) Przedstawicielem agencji w moim przypadku byl Pan Bartosz Oziębło i to byl... Danuta Tartas Tomasz - opinia (2) Super profesjonalna i pomocna obsługa Tomasz Paweł - opinia (2) Polecam! Bardzo profesjonalnie! Paweł D.Ch. - opinia (2) Miałam przyjemność korzystać z pomocy pani Magdaleny Nitek-Tamioła, jest to... D.Ch. Monika - opinia (2) Pośrednictwo na najwyższym poziomie, super kontakt, 100% zaangażowanie. Mimo... Monika Maryia - opinia (2) Szybko i profesjonalnie wszystko było załatwione. Bardzo polecam :) Maryia Jarosław Karwik - opinia (2) Duże podziękowania dla pani Maury za udaną transakcję - przy jej aktywnym... Jarosław Karwik Natalia Chmiel - opinia (2) Jako wieloletnia klientka mogę powiedzieć, że współpraca z Agencją Homfi jest... Natalia Chmiel Marta - opinia (2) Miałam przyjemność współpracować z panem Kamilem Zduńczykiem. Kontakt był... Marta Dagmara G - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa procesu zakupu mieszkania przez pana Kamila,... Dagmara G G.Pełka - opinia (2) Współpraca z Panem Kamilem była rewelacyjna. Cała transakcja została dokonana... G.Pełka Maciej - opinia (2) Pani Maura wykazała się profesjonalizmem. Komunikacja przebiegała sprawnie i... Maciej Joanna - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z biurem Homfi. P.Maura Dylewicz z ogromną... Joanna Maciej Rudziński - opinia (2) Świetna agencja, sprzedali mój dom w ciągu 1 miesiąca. Nie ma porównania do... Maciej Rudziński Katarzyna Bochniak - opinia (2) Bardzo wysoko oceniam kwalifikacje i kulturę osobistą Pana Michała R. Ponadto... Katarzyna Bochniak