homfi

Agencje nieruchomości i pośrednictwo Wynajem mieszkań

Gdańsk, Officyna al. Grunwaldzka 50

Elżbieta Czajkowska - ocena (1) Od prawie roku współpracuje z Agencją Homfi , przebiega ona niezwykle... Elżbieta Czajkowska Agata - ocena (1) Polecam bardzo Panią Agnieszkę Różanska,współpraca z Tą Panią była... Agata Dorota Wróblewska - ocena (2) Transakcja przeprowadzona zgodnie z umową, firma godna polecenia. Pan Kamil... Dorota Wróblewska
Kacper Sulak - ocena (2) Chciałbym wyrazić moją ogromną wdzięczność dla zespołu Homfi za pomoc w... Kacper Sulak Sławomir - ocena (2) Współpracowałem z Panem Pawłem, dzięki jego pomocy udało mi się sprawnie... Sławomir Grażyna - ocena (2) Dzień dobry, mam przyjemność współpracować z Panią Magdą Nitek - Tamioła... Grażyna Małgorzata Buj - ocena (2) Skorzystałam z pomocy pana Stanisława Kluczkowskiego i otrzymałam... Małgorzata Buj Dorota K - ocena (2) Najlepsza agencja, doskonały kontakt i skuteczność. POlecam Dorota K Maciej - ocena (2) Współpraca przebiegła niezwykle sprawnie, od początku po finalizację.... Maciej Oleksandr - ocena (2) I had positive experience dealing with Homfi. My agent Adam Wisniewski made a... Oleksandr Ewa Jasiniecka - ocena (2) Miałam przyjemność współpracować z p. Stanisławem Kluczkowskim. I była a... Ewa Jasiniecka Artur - ocena (2) Polecam i dziękuje za współpracę Artur Viktoryia Ruzhynskaya - ocena (2) We have found and rented our first apartment in Gdansk with Homfi. I highly... Viktoryia Ruzhynskaya Magdalena R - ocena (2) Polecam współpracę z HOMFI, na bardzo dobrą ocenę w temacie zaangażowania w... Magdalena R Piotr Niedziela - ocena (2) Zaangażowanie i wsparcie Pana Kamila Zduńczyk na każdym etapie procesu... Piotr Niedziela Danuta A. - opinia (2) Gorąco polecam korzystanie z usług firmy HOMFI - agencja nieruchomości.... Danuta A. KGrondys - opinia (2) Pani Julia Wołejko jest prawdziwym skarbem tego miejsca i moim powodem na... KGrondys Saimon - opinia (2) Zdecydowanie polecam Homfi ze względu na pełen zakres usług począwszy od... Saimon Michael - opinia (2) We had a wonderful experience with Homfi. From finding us a fantastic place... Michael Michał - opinia (2) 100% komunikacja, wszystko sprawnie, szybko i w miłej atmosferze Michał