hotel Czery Pory Roku

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos miał tam weselicho? Jakie są opinie?
Miesjce ładne, ale co z resztą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel Czery Pory Roku

aha, przylaczam sie do pytania... miejsce sliczne ale co z reszta, sa jakies doswiadczenia? nie wierze, ze nie ma :)

moja przygoda z tym pięknym miejscem zakończyła się w dniu spotkania z BOSSEM ds organizacji imprez...

pokazał totalny brak doświadczenia, zero ochoty do stworzenia oferty, że nie wspomnę o braku kultury - pukam do pokoju, wchodzę ja, mama i teściowa, a koleś nawet nie wstał tylko nadal leżał jak na plaży w tym swoim fotelu
zapomnijcie o miłym przyjęciu podczas spotkania
u fryzjera szybciej Wam kawę podadzą, że już o krzesłach nie wspomnę..

koleś ani razu nie miał 100% odpowiedzi, wszystko u niego było na poziomie "chyba" - czyli nigdy nie wiadomo...
co zabawne - dał do zrozumienia, że mimo zaliczkowania terminu, jeśli ktoś przyjdzie do niego z chęcią organizacji większej imprezy w danym terminie (np konferencji...) to pierwszeństwo ma ten kto mu więcej kasy da zarobić
SZCZYT!!!! SZCZYTÓW!!!

toteż wyszłam wściekła i zdegustowana zachowaniem PANA, zupełny brak kompetencji na tym stanowisku, ciekawa jestem kto im kadrę dobiera...

Panie z recepcji powinny się zająć organizacją wesel, miałyby terminarz pełen na rok do przodu - są 1000 razy bardziej uprzejme i lepiej zorganizowane niż PAN DYREKTOR... tragedia!!

no to tak moje doświadczenia wyglądają...
miejsce piękne - ale to nie jest gwarancja udanej zabawy

dla mnie liczy się profesjonalizm osób organizujących - a tu tego w 200% jeszcze nie ma...

polecam Wam spotkanie z ww Panem - wtedy mnie zrozumiecie :)

Podaj priv. to napisze Ci to co ja mialam okazje zaobserwowac i uslyszec.

myffa@wp.pl

umieram z ciekawości ;)